Αγνώριστη η Μαρία Καβογιάννη – ΦΩΤΟ

Αγνώριστη είναι η Μαρία Καβογιάννη για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα σειρά που έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» .

Η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, μέσω της οποίας αποκαλύπτεται η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως βλέπετε, η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι πλέον ξανθιά αλλά κοκκινομάλλα.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ  

Η νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Άννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία. Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Άννας ο Αντρέας, ο εραστής της ο Μανόλης… Πώς θα αντιμετωπίσουν το στίγμα και το σκάνδαλο. Πώς θα χτίσουν ένα μέλλον πάνω στα ερείπια του παρελθόντος. Ήρθε η στιγμή να δοθεί μία απάντηση στα πολλαπλά ερωτήματα που μας άφησε το νησί. Η αναδρομή στο παρελθόν ξεκινά και τίποτα δε θα είναι το ίδιο… Το κουβάρι ξετυλίγεται και οι ήρωες καλούνται να το ξετυλίξουν με σκοπό να μάθουν την αλήθεια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ