Αυτή είναι η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στο Fast & Furious

Η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστήσει στο όγδοο φιλμ Fast & Furious που βρίσκεται στα σκαριά.

Αφού έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της ως Φουριόζα στο Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής του Τζορτζ Μίλερ, αποδεικνύοντας ότι, αν μη τι άλλο, οι ταινίες δράσεις και ταχύτητας της πάνε πολύ, η Σαρλίζ Θερόν ετοιμάζεται τώρα να ξαναπιάσει το τιμόνι.

Η 40χρονη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο Fast 8, την πολυαναμενόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς Fast & Furious (Οι Μαχητές των Δρόμων). Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα “The Hollywood Reporter”, θα αναλάβει ρόλο κακού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φ. Γκάρι Γκρέι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά δεκατρία χρόνια μετά το Italian Job.

Συμπρωταγωνιστές της οσκαρικής σταρ θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι του Fast & Furious Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρέζ Γκίμπσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον και Βιν Ντίζελ. Ο τελευταίος μάλιστα είχε αποκαλύψει προ μηνών ότι το Fast & Furious θα ολοκληρωθεί σε πέντε χρόνια από τώρα με την κυκλοφορία της 10ης ταινίας της σειράς. Το Fast 8 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Απριλίου 2017, το Fast & Furious 9 στις 19 Απριλίου 2019, ενώ το “Fast & Furious” 10 στις 2 Απριλίου 2021.

Πηγή: elle.gr

 

Δείτε επίσης:

H Σαρλίζ Θερόν έλαμψε στα βραβεία του MTV – ΒΙΝΤΕΟ

Το διαφανές φόρεμα της Σαρλίζ Θερόν που έκλεψε την παράσταση – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ