Άφωνη η Μπάριμορ με την διατροφή της Λόπεζ: «Θα σου πω κάτι που θα σε αναστατώσει…»

«Θα σου πω κάτι που θα σε αναστατώσει» είπε ο Μπεν Άφλεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, “The Drew Barrymore Show”, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε πώς η Τζένιφερ Λόπεζ διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Πληρωμένη δολοφόνος στη νέα ταινία του Netflix – Αυτό είναι το τρέιλερ

Ο Άφλεκ αποκάλυψε ότι είναι απλώς μια περίπτωση καλών γονιδίων. «Η Τζένιφερ τρώει ό,τι θέλει. Τρώει πίτσα, μπισκότα, παγωτό… Τα πάντα!» δήλωσε ο σύζυγος της JLO με την Μπάριμορ να είναι έτοιμη να… λιποθυμήσει.

Εμφανώς σοκαρισμένη ρώτησε: «Οφείλεται στην καθημερινή γυμναστική;». Ο Άφλεκ αστειεύτηκε «Κάνει γυμναστική, αλλά γυμνάζομαι κι εγώ… αλλά ως δια μαγείας δεν φαίνεται να είμαι 20 χρονών, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Με τέλειο δέρμα και όλα αυτά…».

H Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει γυμνή με ψηλοτάκουνα πέδιλα
Τζένιφερ Λόπεζ
Φωτογραφία: jlo/Instagram

Αν και διευκρίνισε ότι η Λόπεζ έχει μεγάλη «εργασιακή ηθική» και «πειθαρχία», την χαρακτήρισε «super-woman».

«Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και είναι εντυπωσιακή», είπε για την Λόπεζ, την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022. Στη συνέχεια, η Μπάριμορ ξάπλωσε στον καναπέ της, σχολιάζοντας ότι θαυμάζει έναν «άνδρα που σέβεται τις γυναίκες».

«Προκαλώ τον εαυτό μου»: Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει ότι η άσκηση είναι «σημαντική»

Τι θα άλλαζε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ;

Η επικοινωνία δεν είναι πρόβλημα για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ. Ο ηθοποιός του “Air” αποκάλυψε τι θα άλλαζε η σύζυγός του σε αυτόν, παρά το ότι “ποτέ” δεν το παραδέχτηκε εκείνη.

«Μάλλον θα ήθελε να καλλιεργήσει… την συντομία στον τρόπο που μιλάω», είπε ο Άφλεκ για τη Λόπεζ. «Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά συνεχίζω και συνεχίζω. Μιλάω σε κύκλους».

«Δεν μου το είπε ποτέ αυτό, αλλά αυτή θα ήταν η εικασία μου», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ