“Cry Macho”: Έρχεται η νέα ταινία του Clint Eastwood

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το “Cry Macho” είναι μία δραματική ταινία, σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Clint Eastwood, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, που αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 21 Σεπτεμβρίου από την Warner Bros. Pictures.

Είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1975 του N. Richard Nash. Η ιστορία αφορά έναν πρώην σταρ των ροντέο, που προσλαμβάνεται να επιστρέψει έναν νεαρό από το Μεξικό στον πατέρα του στην Αμερική.

Συμπρωταγωνιστούν ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής της country μουσικής Dwight Yoakam και οι Natalia Traven, Fernanda Urrejola και Horacio Garcia Rojas.

Προσπάθειες το βιβλίο αυτό να γίνει ταινία, είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά την έκδοση του, από το 1975.

Πολλοί ήσαν οι ηθοποιοί που είχαν κάνει συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσά τους οι: Roy Scheider, Burt Lancaster και Pierce Brosnan.

Το 2003 μια διασκευή του έργου ήταν να περάσει στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger. Αλλά οι υποχρεώσεις του ως Κυνερνήτης της California, δεν του επέτρεψαν την συμμετοχή με αποτέλεσμα η παραγωγή να ακυρωθεί.

Τον Οκτώβριο όμως του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι το μυθιστόρημα θα έβρισκε τελικά κινηματογραφική στέγη από τον Clint Eastwood, ο οποίος ξεκίνησε την παραγωγή εν μέσω πανδημίας στο Νέο Μεξικό, σε συνεργασία με τον Βρετανό κινηματογραφιστή Ben Davis. Ενώ την μουσική για την ταινία ετοίμασε ο συνθέτης Mark Mancina.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ