Γιατί η Όπρα Γουίνφρεϊ έβαλε πωλητήριο σε πολυτελή έπαυλή της – Εντυπωσιάζει η χλιδή

Την πολυτελή έπαυλή της στο νησί Όρκας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον πούλησε η Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία είχε αγοράσει πριν από μόλις τρία χρόνια. Μάλιστα, με την πώληση κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 6 εκατ. δολαρίων αφού την πούλησε αντί 14 εκατ. δολάρια. Η 67χρονη δισεκατομμυριούχος παρουσιάστρια λέγεται ότι είναι πολύ απασχολημένη για να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο σπίτι και γι’ αυτό αποφάσισε να το πουλήσει. Πρόκειται για μια έπαυλη με αρκετές πολυτέλειας, όπως σάουνα. βιβλιοθήκη, ιδιωτική παραλία, έναν τεράστιο κήπο.

Η Όπρα αγόρασε το παράκτιο πολυτελές οίκημα, που βρίσκεται στο νησί ανάμεσα στο Σιάτλ και το Βανκούβερ, το 2018, αντί 8,275 εκατ. δολαρίων. Η τηλεοπτική αστέρας διαθέτει μία εντυπωσιακή… συλλογή ακινήτων με ένα χρηματιστή να λέει στην “Business Journal” ότι είναι τόσο πολυάσχολη που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ την έπαυλη αυτή. Φημολογείται ότι την αγόρασε χωρίς να τη δει πριν καθώς εντυπωσιάστηκε από τα απίστευτα ηλιοβασιλέματα και τους περίτεχνους εσωτερικούς χώρους.

Η Όπρα προτιμά να κατοικεί στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια, ενώ έχει στην κατοχή της πολυτελείς οικίες στο Μάουι της Χαβάης και στο Κολοράντο.

Η έπαυλη του Όρκας διαθέτει τοίχους και πατώματα από ξύλα, ενώ η κύρια οικία διαθέτει τρεις ορόφους, με τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ξεχωριστό ξενώνα, που διαθέτει, επίσης, ίδιο αριθμό υπνοδωματίων και μπάνιων αν και είναι πιο μικρός.

Ο ξενώνας χτίστηκε το 1980 ενώ η κύρια οικία το 2007. Στον πρώτο όροφο είναι εγκατεστημένα τα καθιστικά και οι τραπεζαρίες όπως και οι κρεβατοκάμαρες ενώ οι σκάλες οδηγούν στον δεύτερο όροφο όπου βρίσκονται game room, ένα καθιστικό και ένα μπάνιο. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει κελάρι και ένα εργαστήριο που προσφέρει άπλετη θέα στο νησί. Ο ξενώνας είναι… πιο σεμνός αλλά εξίσου εντυπωσιακός.

σχολίασε κι εσύ