Αθηνά Οικονομάκου: Το πολυτελές σπίτι στα Βόρεια Προάστια – Τα «προφητικά» δημοσιεύματα

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά από δέκα χρόνια κοινής  και ευτυχισμένης ζωής. «Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη» ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση  που εστάλη στα ΜΜΕ για τον χωρισμό τους στην οποία ζητούν κατανόηση και όχι κανιβαλισμό  διότι προτεραιότητά τους είναι η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

Αθηνά Οικονομάκου: «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση»

Οι φήμες για τον χωρισμό τους, ωστόσο, είχαν ξεκινήσει πριν από έναν μήνα, περίπου, με την ίδια την ηθοποιό ν’ αρνείται όσα ακούγονταν. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα» δήλωσε. Στην ερώτηση αν τη στεναχωρούν δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, και την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ίδια είχε πει: «Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτή τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Το ονειρεμένο σπίτι του πρώην ζευγαριού

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο πρώην σύζυγός της είχαν στεγάσει τον έρωτά τους σε μια υπέροχη μονοκατοικία στην Κηφισιά που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτές που βλέπουμε στα περιοδικά διακόσμησης. Τα χρώματα που κυριαρχούν στις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι κατά κύριο λόγο τα γήινα όπως το καφέ, το γκρι και κάποιες πινελιές χρώματος.

Η διακόσμηση είναι λιτή, το δάπεδο στο σαλόνι είναι επενδυμένο με πλακάκι μπεζ και τα έπιπλα δίνουν την αίσθηση ότι στοιχεία της φύσης μεταφέρθηκαν εντός του καθιστικού.

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι τεράστια τα ποσά για τους influencer – Κόβω αποδείξεις στα social media

Κλέβει την παράσταση ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος ενώ προφανώς το σπίτι έχει ένα σαλόνι και ένα πρόχειρο καθιστικό ακριβώς δίπλα.

Ο τοίχος από όσα μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες στο σαλόνι είναι επενδυμένος  με ξύλο από δρυ. Κυριαρχεί ένας μεγάλος πίνακας σε τόνους του μπλε και το καφέ,  βιβλία προσεκτικά τοποθετημένα και λίγα επιλεγμένα διακοσμητικά αντικείμενα ενώ υπάρχουν και ορισμένα έθνικ αντικείμενα και ένα υπέροχο μοντέρνο τζάκι.

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει χωρίς τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας»

Αν καταλάβαμε σωστά μπαίνοντας από την κεντρική πόρτα η οικογένεια μπαίνει απευθείας στο σαλόνι, ενώ μπαίνει άπλετο φως από τα τεράστια παράθυρα.

Μάλλον, υπάρχει και ένας χώρος μπαρ αν καταλάβαμε σωστά.

Η τραπεζαρία και η κουζίνα λογικά είναι στο ίδιο επίπεδο. Η δε εσωτερική τραπεζαρία είναι μακρόστενη και μοντέρνα.

Ανοίγοντας την τεράστια μπαλκονόπορτα βλέπουμε μια τεράστια ξύλινη τραπεζαρία με μια κλειστή ομπρέλα ενώ οι καρέκλες στην βάση του καθίσματος κάνουν τη διαφορά καθώς από όσα καταλαβαίνουμε είναι πλεγμένες με σχοινί.

Στον πάνω όροφο είναι οι κρεβατοκάμαρες και μάλλον τα μπάνια. Αυτό που ζηλέψαμε είναι το δωμάτιο -γκαρνταρόμπα που είναι η χαρά της γυναίκας.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ