Όλγα Κιουρτσάκη: Η αιχμηρή απάντησή της για την μητρότητα και την ανθρωποφαγία

Τις σκέψεις της γύρω από το γεγονός ότι αρκετές γυναίκες που αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την καριέρα τους για να αφιερωθούν στην οικογένειά τους μοιράστηκε η Όλγα Κιουρτσάκη σε νέο της βίντεο στο Tik Tok καθώς έλαβε αρνητικά σχόλια από κάποια follower της για το γεγονός ότι δεν εργάζεται όντας αφιερωμένη στην οικογένειά της και το 8 μηνών παιδί της.

Όλγα Κιουρτσάκη: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το βίντεο που ανέβασα με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους» είπε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου.

Και συνέχισε: «Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται να μην κρίνει να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγια την οποιαδήποτε ηλιθιότητα που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους».

Όλγα Κιουρτσάκη για την κόρη της: «Είμαστε στην αρχή που πρέπει να εξερευνήσουμε όλο το σπίτι» – «Ζαβολιά» έτσι μας έλεγαν παλιά»

«Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία ομάδες και πολλές ομάδες επιτίθεται σε ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, εμένα δουλεύει ο σύζυγός μου, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια γιατί το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;» ανέφερε η Όλγα Κιουρτσάκη.

&nbsp

Όλγα Κιουρτσάκη: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας της – ΦΩΤΟ
@olgadkiourtsaki #mygirl #γιαεσας #foryourpage #fypシ #scorpio_love #φιλοιτικτοκ #fyp #fy #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #2024 #foryoupage #memories ♬ original sound – Nhạc Thư Giãn Giảm căng thẳng

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ