Ρομαντική απόδραση στην Κρήτη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Μαρία Σάκκαρη

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Μια ανάπαυλα δροσιάς, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, απόλαυσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στα Χανιά. Οι δύο νέοι έζησαν μια ρομαντική απόδραση στο Ακρωτήρι Χανίων έχοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν για μία εβδομάδα και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλο, κάτι που το είχαν πολλή ανάγκη.

Στην κατοικία της οικογένειας Μητσοτάκη, ο Κ. Μητσοτάκης έχει περάσει ως παιδί ανέμελα καλοκαίρια δίπλα στον αείμνηστο παππού του, του οποίου έχει πάρει και το όνομα, και στη γιαγιά του, Μαρίκα, που απολάμβανε να του μαγειρεύει τα αγαπημένα του φαγητά, όπως και σε όλα τα εγγόνια της. Το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς. Οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, προκειμένου η Μαρία να προετοιμαστεί για την αναχώρησή της στην Ιαπωνία όπου, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.

Η σχέση των δύο νέων αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, όταν αθλητικοί συντάκτες εντόπισαν τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανάμεσα στους θεατές στις κερκίδες του «Court Souzanne – Lenglen» στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος Rollan Garros, να παρακολουθεί φανατικά τους αγώνες της Μαρίας. Μάλιστα, η νεαρή τενίστρια, λίγες ημέρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση τους, επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ενώ σε δηλώσεις της είχε εκφράσει τα συναισθήματά της: «Είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες».

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Realnews, η πρώτη γνωριμία του Κωνσταντίνου με την όμορφη τενίστρια έγινε πριν από περίπου έξι μήνες, σε πάρτι ενός κοινού φίλου τους στις Σπέτσες. Εκεί, ανάμεσα σε άλλους φίλους και γνωστούς, είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες της «R», ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που την προσέγγισε.

Η κοινή αγάπη για το τένις

Ο Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών, στο οποίο ήταν μαθητής και ο πρωθυπουργός, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, επέστρεψε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2020 για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο από όπου και απολύθηκε τον Μάιο του 2021. Ο πρωτότοκος γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχιστής του ονόματος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εκτός από το βαρύ όνομα, κληρονόμησε και το καυστικό χιούμορ του παππού του. Η κοινή τους αγάπη για το τένις τούς έφερε κοντά, καθώς και ο Κ. Μητσοτάκης είναι ερασιτέχνης τενίστας. Η Μαρία έχει γνωρίσει τους φίλους και τους γονείς του συντρόφου της, αλλά και ο Κωνσταντίνος τους δικούς της. Παρόλο που και οι δύο βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δει το ζευγάρι αρκετές φορές σε γνωστό στέκι της Φιλοθέης, ένα από τα αγαπημένα μέρη που επιλέγει να συχνάζει για καφέ ή για φαγητό, πάντα διακριτικά.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ