Οι Ιταλίδες WAGs που πάνε τελικό – Οι καλλονές που βρίσκονται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών

Η Ιταλία κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση για τον τελικό του Euro 2020, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Wembley.

Οι περισσότερες WAGs, οι σύζυγοι και σύντροφοι δηλαδή των ποδοσφαιριστών, δεν κατάφεραν να βρεθούν στις κερκίδες και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές λόγω των περιορισμών λόγω κορονοϊού.

Φυσικά, οι WAGs, όπου βρεθούν προκαλούν ταχυπαλμίες. Ποιες ξεχωρίζουν; Η Catherine Harding είναι σύντροφος του Ιταλού μέσου Jorginho. Η 30χρονη popstar συμμετείχε στο The Voice, ενώ στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό, Τζουντ Λο, ενώ απέκτησε και ένα παιδί μαζί του.

Αξιοπρόσεκτη είναι και η Jessica Aidi. Το μοντέλο από την Γαλλία είναι αρραβωνιασμένη με τον Marco Verratti και έχει περισσότερους από

322.000 Instagram followers.

Η εντυπωσιακή fitness influencer, Isadora Nascimento, είναι η σύντροφος του Emerson Palmieri. Ο αμυντικός παίζει για την Τσέλσι. Γνωρίστηκε με την καλλονή στην Βραζιλία, όταν εκείνος ήταν 16 ετών και μέλος της ομάδας Santos. Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί και υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί το 2018.

Ο Nicolo Barella ήταν αυτός που σκόραρε και οδήγησε την Ιταλία σε νίκη έναντι της Ισπανίας στον ημιτελικό. Η εντυπωσιακή του σύζυγός, Federica Schievenin, τον υποστήριξε από το σπίτι μαζί με τα τρία τους παιδιά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν και οι δύο έφηβοι και παντρεύτηκαν μόλις έκλεισαν τα 20, το 2017. Μερικούς μήνες μετά η καλλονή έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο μέσος Federico Chiesa, περιγράφεται ως ο νέος σταρ μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις στα παιχνίδια του Euro. Ο 23χρονος, ο οποίος παίζει ως δανεικός στην Γιουβέντους από την Φιορεντίνα, έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποδίδει. Αυτή την περίοδο έχει σχέση με το μοντέλο Benedetta Quagli, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο ποδοσφαιριστής πανηγυρίζει μετά το πρώτο γκολ στο ματς με την Ισπανία. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, και συχνά δημοσιεύουν ρομαντικές φωτογραφίες από τα εξωτικά τους ταξίδια.

Ο Ciro Immobile γνώρισε τη σύζυγό του, Jessica Melena το 2012 σε ένα εστιατόριο, όταν εκείνος ήταν δανεικός σε ομάδα της Serie B. H Jessica ονειρευόταν να εργαστεί ως εγκληματολόγος, αλλά πολύ σύντομα έμεινε έγκυος. Εγκατέλειψε τις σπουδές της και ο γάμος έγινε το 2014. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Η σύζυγος του αρχηγού της Νάπολι, Lorenzo Insigne, είναι μια από τις πιο γνωστές WAGs. Η 28χρονη Jenny, γνώρισε όταν ήταν μικρή τον ποδοσφαιριστή και ξεκίνησαν νωρίς την κοινή τους πορεία. Επτά μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού της έκανε πρόταση γάμου. Ο γάμος ήταν… υπερπαραγωγή και έγινε το 2012. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ