Μαρία Σολωμού: Η εμφάνιση που άφησε… άφωνο τον Μουτσινά – “Είσαι γυμνή καλέ” – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη διαδικτυακή σειρά «Εγκλωβισμένες» αλλά και για το πώς βιώνει η ίδια την περίοδο της καραντίνας.

Στην αρχή της σύνδεσης, ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με τις ενδυματολογικές επιλογές της ηθοποιού.

Μαρία Σολωμού: Καλό μεσημεράκι Νίκο μου…

Νίκος Μουτσινάς: Το βλέπουμε… Είσαι γυμνή καλέ…

Μαρία Σολωμού: Δοκιμάζω μαγιό!

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά ότι έχει τρομάξει εξαιτίας της πανδημίας. «Μπήκα μέσα και δεν ξαναβγήκα Νίκο μου. Έχω πάθει ένα μικρό φόβο. Επειδή είχα περάσει αυτόν τον Η1Ν1 ένα μήνα πριν φοβήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού, τονίζοντας πως όσο μένει σπίτι, κάνει δουλειές, αναδιοργανώνει ντουλάπες και βάζει σε τάξη φωτογραφίες.

Παράλληλα, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε την περίεργη συνάντηση που είχε με αστυνομικούς στο Λυκαβηττό. «Κάνω γυμναστική κάθε μέρα. Η ενέργειά μου δε, είναι να σκαρφαλώσω τους τοίχους. Έχω τρελαθεί! Παιδί μου έχω φοβερή ενέργεια. Βγαίνω στο Λυκαβηττό με ποδήλατο, πρέπει να είμαι η μοναδική τρελή, όλοι οι άλλοι είναι επαγγελματίες ποδηλάτες, και με βλέπουν κάτι αστυνόμοι και μου λένε: ‘’Κυρία μου να σας πάμε σπίτι;” Με λυπούνται», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Τέλος, εξήγησε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα, είναι να περιποιηθεί τα μαλλιά της. «Θα πάω κομμωτήριο. Εγώ είμαι και υστερική με αυτό το πράγμα και έχω αποσυντονιστεί», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ