Πέγκυ Ζήνα: Μου έλεγαν πως δεν θα γίνω ποτέ σταρ

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη η Πέγκυ Ζήνα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού αναρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να την αποδεχτούν άνθρωποι του χώρου που μέχρι πρότινος την κατέκριναν.

Η ίδια θεωρεί πως σε αυτό βοήθησε η σκληρή δουλειά αλλά και στάση ζωής της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Νιώθω ότι σε σέβονται όταν έχεις μια προσωπική ζωή μετρημένη. Είναι ωραίο να προσέχεις λίγο, το πώς φέρεσαι, το πώς εμφανίζεσαι, το πώς μιλάς ακόμη και στην τηλεόραση, που έρχεσαι απρόσκλητη, μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων. Πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου».

Η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε όλες τις στιγμές που της ζητήθηκε να προκαλέσει προκειμένου να «αποκτήσει» μεγαλύτερο όνομα αλλά και να ακουστεί περισσότερο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν επισκεπτόταν το γραφείο του Πέτρου Κωστόπουλου της έλεγαν πως δεν θα γίνει ποτέ σταρ καθώς δεν εμφανιζόταν και δεν ντυνόταν όπως άλλες συνάδελφοί της.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως ξεκίνησε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, ενώ θυμήθηκε και την συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Eurovision του 2002, με την ίδια να τονίζει πως παρά το γεγονός ότι στεναχωρήθηκε που δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα, όλα έγιναν για κάποιο λόγο.

Όπως δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα, ο σύζυγός της ήταν πάντα δίπλα της σε όλα τα βήματά της, μανατζάροντας την από την αρχή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η συνεργασία”τους ήταν και είναι πάντα εύκολη «Είναι δύσκολη η ισορροπία, ενώ για την κόρη μας έχουμε την απόλυτη σύμπνοια. Σε καμία περίπτωση δε θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς αυτόν», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα εκμυστηρεύτηκε στην Ναταλία Γερμανού ότι όταν γέννησε την κόρη της, Ηλέκτρα, ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, αφού δεν ήταν σε καλή ψυχολογικά κατάσταση λόγω επαγγελματικών και της απώλειας του μεγάλου Δημήτρη Μητροπάνου με τον οποίο τη συνέδεε στενή φιλία. «Ο Δημήτρης μου είχε πει δε θα υπολογίζεις ούτε τους χώρους, γιατί ποτέ δε θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες ούτε τους ανθρώπους γιατί δε θα ταιριάξουν με όλους τα χνώτα σας».

Τέλος, μίλησε και για τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2002. «Αν είχα πάει στη Eurovision δεν θα μου είχε ξεδιπλωθεί μια pop καριέρα που εγώ δεν ήμουν τόσο καλή; Θεωρείς δηλαδή ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα μου έδινε το “Μη ρωτάτε γιατί πίνω” αν το Love is a wonderful thing πήγαινε καλά στη Eurovision;», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ