Juice WRLD: Οι τελευταίες στιγμές του ράπερ μέσα στο αεροπλάνο – ΒINTEO

Ο ράπερ Juice WRLD που έγινε γνωστός με την επιτυχία του “Lucid Dreams” το 2018, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 21 ετών ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Μίντγουεϊ, στο Σικάγο.

Από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Κομητείας Κουκ ανακοινώθηκε ότι ο θάνατος του Τζάραντ Α. Χίγκινς, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Juice WRLD, επήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Advocate Christ Medical Center στο Oak Lawn, Ill. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται αιτία θανάτου παρά μόνο ότι έχει προγραμματιστεί νεκροψία για σήμερα.

Η δισκογραφική εταιρεία του Interscope Records εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: “Ο Juice WRLD άφησε μια βαθιά επίδραση στον κόσμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν μία ευγενική ψυχή, της οποίας η δημιουργικότητα δεν γνώριζε όρια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης που αγαπούσε και νοιαζόταν για τους θαυμαστές του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το να χάνουμε κάποιον τόσο ευγενικό και τόσο κοντινό στις καρδιές μας είναι καταστροφικό. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Juice, της ετικέτας του, Grade A, και τα εκατομμύρια θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο”.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το αεροπλάνο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του άτυχου ράπερ. Όπως φαίνεται στα πλάνα ο Juice WRLD είναι ευδιάθετος και τίποτα δεν προμηνύει την τραγωδία που θα σημειωθεί λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, urbanislandz.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Twitter/ urbanislandz

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ