Καταγγελία-σοκ από τη Χάλι Μπέρι για τον πρώην της – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστική καταγγελία εναντίον του πρώην συντρόφου της Γκαμπριέλ Ομπρί έκανε η Χάλι Μπέρι, κατηγορώντας τον για αιμομιξία, ρατσισμό και συναισθηματική κακοποίηση στη διάρκεια της διαμάχης τους για την κηδεμονία της κόρης τους Νάιλα, πριν από μία δεκαετία.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση, καθώς έγγραφα που έχουν σφραγιστεί από δικαστήριο, ήρθαν στην κατοχή του Radar.com. Στη σφοδρή δικαστική διαμάχη του 2011, η ηθοποιός διατύπωσε σωρό σοκαριστικών ισχυρισμών για τον πρώην της.

Η πλέον 53χρονη Μπέρι και ο Ομπρί ενεπλάκησαν σε μία σκληρή μάχη για την κηδεμονία της κόρης τους μετά τον χωρισμό τους το 2010. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005, ενώ απέκτησαν την κόρη τους Νάιλα τον Μάρτιο του 2008. Ανάμεσα στους ισχυρισμούς της Μπέρι για τον Ομπρί είναι ότι αυτός χρησιμοποίησε ρατσιστικά επίθετα στη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ επιπρόσθετα αρνήθηκε να αναγνωρίσει την κόρη τους ως μιγάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παλαιότερη σεξουαλική και αιμομικτική σχέση του με μέλος της οικογένειάς του, κάτι που προκάλεσε ζημιά στη σεξουαλική της ζωή με τον Ομπρί.

Δείτε το βίντεο

“Μετά τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης μας, η σεξουαλική μας ζωή έφθινε και έπειτα από έναν χρόνο κάναμε σεξ μόνο τρεις φορές τον χρόνο” κατέθεσε τότε η Μπέρι στα δικαστικά έγγραφα. Σύμφωνα με τη σταρ ο Ομπρί απέτυχε να διαχειριστεί τα θέματά τους:

“Ο Γκάμπριελ αρνήθηκε να αναγνωρίσει ή να δεχθεί ευθύνη γι’ αυτά τα θέματα. Αντιθέτως, ασκούσε κριτική στο σώμα μου με τρόπους που είναι πολύ υποτιμητικοί για μία γυναίκα. Τελικά τον έπεισα να πάμε σε ψυχοθεραπευτή μαζί για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα” είχε πει η Μπέρι τότε. Υποστήριξε ότι ο Ομπρί παραδέχτηκε πως είχε αιμομικτική σχέση με συγγενή του την εποχή που άλλαζε ανάδοχα σπίτια.

Στην κατάθεσή της η Χολιγουντιανή σταρ είπε ότι η σχέση διήρκεσε για χρόνια ώσπου η σύντροφος που δεν κατονομάζεται έθεσε τέλος. Επίσης, τον κατηγόρησε ότι είχε ιστορικό με θέματα ψυχικής υγείας, υπονοώντας ότι δεν ήταν κατάλληλος να έχει την κηδεμονία της Νάιλα. Είπε ότι το μοντέλο από τον Καναδά υπέφερε από κατάθλιψη και κοινωνικό άγχος αλλά αρνιόταν να λάβει θεραπεία, κάτι που προκάλεσε τον δικό τους χωρισμό.

Η νομική ομάδα του Ομπρί ζήτησε από το δικαστήριο να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης της Μπέρι υποστηρίζοντας ότι τα σχόλιά της είναι άσχετα ή παραστατικά και αβάσιμα.

Η μάχη για την κηδεμονία κορυφώθηκε το 2011 όταν η Μπέρι σχεδίαζε να ζήσει στη Γαλλία με τη Νάιλα ώστε να είναι κοντά στον τότε σύντροφό της Ολιβιέ Μαρτίνεζ, μία κίνηση που ο Ομπρί υποστήριζε ότι θα επηρέαζε τη συμφωνία τους για κοινή κηδεμονία. Τον Νοέμβριο του 2012 δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της Μπέρι να ζήσει στο εξωτερικό. Δύο εβδομάδες μετά ο Ομπρί και ο Μαρτίνεζ αντάλλαξαν γροθιές έξω από το σπίτι της Μπέρι στην Καλιφόρνια. Οδηγήθηκαν τραυματισμένοι και οι δύο στο νοσοκομείο, με φωτογραφίες του μελανιασμένου προσώπου του μοντέλου να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Αμέσως μετά, ο Μαρτίνεζ, η Μπέρι και η Νάιλα εξέδωσαν προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του Ομπρί. Ο ίδιος έλαβε περιοριστική εντολή κατά του Μαρτίνεζ. Ωστόσο, δεν υπήρξε απαγγελία κατηγοριών σε κανέναν από τους δύο. Ακολούθως το ζευγάρι έφθασε σε συμφωνία για την κηδεμονία της Νάιλα ενώ το 2014 Ανώτατο Δικαστήριο επεδίκασε στον Ομπρί 16.000 δολάρια τον μήνα από την Μπέρι για στήριξη τέκνου, ενώ παράλληλα έδωσε εντολή στην ηθοποιό να δώσει αναδρομικά 115.000 δολάρια και 300.000 δολ. στον Ομπρί για δικαστικά έξοδα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ