Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τον Manu Chao που θα συζητηθεί

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε σχέση με τον Manu Chao και πως δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της.

“Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους”, έγραψε μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού:

“Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλά να σου πω μια σκέψη.

Δεν μιλώ για μένα συχνά ,ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του και δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας.

Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ και καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ο,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται για αυτό και κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό και θα πέσουμε σε κανένα γκρεμό (της ανοησίας).

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμιά δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) και έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει και μονόπετρο από το Παρίσι… (ναι, άκουσες καλά,… ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του). Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like και άλλα τέτοια.

Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες και τις συμπερασματολογίες. Και παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος και τι ταινία θέλουν να δουν γιατί «πουλάει» , αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας και τώρα περιγράφουν και τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω και λίγο παραπάει..

Συστάσεις:

-Τα διαμάντια δεν μου αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως από τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα.

-Έχω μόνο ένα παιδί και αυτό φρέσκο

-Ζω στην Αθήνα που και που αλλά γενικώς γυρνοβολάω

-Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο .Το αντίθετο μάλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.

-Έχω γράψει μουσικές και στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα», δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.

-Το Πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει και με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες.

Και παρόλο που πιστεύω πως καμία σημασία δεν έχει ποιος είναι και ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης και του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι :

-Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.

Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.

-Κάνω τρομερή ρεβυθάδα (άσχετο αλλά χρήσιμο)

-η γη είναι στρογγυλή

Για τούτα είμαι σίγουρη. Για όλα τα άλλα δεν παίρνω όρκο.

Για αυτό σου λέω φίλε.. σαν την ασθένεια του συμπεράσματος δεν έχει.. όλοι τα ξέρουν όλα και τα μοσχοπουλάν με το κιλό..

Παρόλο που πιστεύω πως το πιο τρανταχτό μου παράπονο είναι που κάνεις δεν ασχολείται με την Ρεβυθάδα μου.. Κρίμας.

Φθινόπωρο φίλε ,.. ας φθίνουν οι οπώρες και όχι τα μυαλά μας.. αυτά και το πνεύμα μας πρέπει να μένουν ξύπνια , ότι και να μας πουλάνε..

Φιλώ σε

Υγ. Αυτή η φωτό είναι κλεμμένη, δυστυχώς δεν θυμάμαι από που για να αποδώσω κρεντιτς, αλλά μου έμοιαζε πολύ όταν έγραφα αυτές τις λέξεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ