Η εκδίκηση της Ιρίνα Σάικ – Τι τρέχει με τον πρώην της Lady Gaga; -ΦΩΤΟ

Αμέσως μετά τον χωρισμό από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, η Ιρίνα Σάικ έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι στην Ισλανδία, όπου πόζαρε μπροστά σε καταρράκτες επιδεικνύοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Όλοι είπαν ότι με αυτόν τον τρόπο έδειχνε στον Μπράντλεϊ τι χάνει. Ωστόσο, αυτό που δημιούργησε νέα σειρά φημών και εικασιών ήταν το γεγονός ότι ανάμεσα στα 700.000 like που πήρε η φωτογραφία της στο instagram, ήταν και αυτό του Κρίστιαν Καρίνο.

Ο Κρίστιαν είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της Lady Gaga. Αυτός που σε κάθε τελετή βραβείων ευχαριστούσε για τον έρωτά του και τη στήριξή του, αυτός που εγκατέλειψε μία εβδομάδα πριν από τα Όσκαρ, στην τελετή των οποίων έδωσε μία παθιασμένη ερμηνεία στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Και φυσικά, η κίνηση του Καρίνο ήταν αρκετή να πυροδοτήσει έντονες φήμες, καθώς η Ιρίνα δεν τον ακολουθεί στα social media.

Οι θαυμαστές αναγνωρίζουν την ειρωνεία του γεγονότος ότι ο πρώην της Lady Gaga να κάνει like σε φωτογραφία της πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ότι το ειδύλλιό τους ήταν η αφορμή για τον διπλό χωρισμό.

Βέβαια, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, η popstar διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της λέγοντας “όχι, είμαι καλλιτέχνις και προφανώς ο Μπράντλεϊι κι εγώ κάναμε καλή δουλειά κα ισας κοροϊδέψαμε”.

Πάντως, το “like” του Καρίνο ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους: ήταν έμμεσος τρόπος να σχολιάσει τον χωρισμό από τον Κούπερ; Ή μήπως ήταν τρόπος να δείξει την αλληλεγγύη του στη Σάικ;

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους είχαν μία… τύπου φιλία καθώς ήταν οι σύντροφοι των πρωταγωνιστών της ταινίας “Ένα Αστέρι Γεννιέται” και έχουν συναντηθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Οπότε ίσως ήθελε να στηρίξει μία “φίλη” μετά τον χωρισμό.

Πηγή: eonline.com, sheknows.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ