Στα δικαστήρια ξανά ο Τζόνι Ντεπ – Γιατί τον μηνύουν οι πρώην σωματοφύλακές του

Δύο από τους πρώην σωματοφύλακες του Τζόνι Ντεπ κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό ότι τους χρωστάει μισθούς, ενώ ισχυρίζονται ότι ήταν αναγκασμένοι να προστατεύουν τον Ντεπ από τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι σωματοφύλακες Eugene Arreola, ο οποίος εργαζόταν στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, και Miguel Sanchez δηλώνουν ότι εργάζονταν για τον Τζόνι Ντεπ για πολλά χρόνια μέσω της εταιρείας Premier Group International. Το 2016 προσελήφθησαν ως μέλη της προσωπικής ομάδας ασφαλείας του Ντεπ και σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, από εκείνη την ημερομηνία και μετά τους χρησιμοποιούσε ως οδηγούς και νταντάδες για την οικογένεια του, ενώ εκτέθηκαν και σε “παράνομες ουσίες” όταν προστάτευαν τον ηθοποιό.

Οι δυο σωματοφύλακες υποστηρίζουν ότι ο 54χρονος ηθοποιός απαιτούσε να προστατεύουν τη φήμη του, φροντίζοντας διάφορα θέματα.

“Συχνά οι ενάγοντες αναγκάζονταν να προστατέψοουν τον Ντεπ από τον εαυτό του και τα πάθη του σε δημόσιους χώρους” αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα σύμφωνα με τη New York Post.

“Ένα από τα περιστατικά ήταν σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου οι ενάγοντες ενημέρωσαν τον Ντεπ ότι παράνομες ουσίες ήταν ορατές στο πρόσωπό του και εμπόδισαν τους παρευρισκόμενους από το να δουν τη σκηνή”.

Δεν αναφέρεται στα έγγραφα ποια ήταν η συγκεκριμένη ουσία. Οι σωματοφύλακες περιγράφουν ένα τοξικό και επικίνδυνο εργασιακό περιβάλλον, υποστηρίζοντας ότι ο επικεφαλής της ασφαλείας του Ντεπ αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πόδι, ενώ έπαιζε με το όπλο του.

“Ως αποτέλεσμα του τοξικού και επικίνδυνου εργασιακού περιβάλλοντος και τις συνεχείς παραβιάσεις των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι ενάγοντες αναγκάστηκαν να αφήσουν την δουλειά τους, παρά το γεγονός ότι εκτιμούσαν πολλούς από τους συναδέλφους τους και δεν κρατούν κακία στον Ντεπ. Σε πολλές περιπτώσεις καλούνταν να κάνουν άλλα πράγματα από ότι καλείται να κάνει ένας σωματοφύλακας, όπως να οδηγούν, να φροντίζουν την οικογένεια του Ντεπ. Τους ζητήθηκε πολλές φορές να οδηγήσουν οχήματα στα οποία υπήρχαν παράνομες ουσίες, να παρακολουθούν πρόσωπα με περίεργη συμπεριφορά στη ζωή του Ντεπ με ρίσκο την ίδια τους την φήμη”

Οι Arreola και Sanchez ζητούν να τους καταβληθούν οι υπερωρίες, μισθοί και αποζημιώσεις που δεν τους χρωστάει ο Ντεπ και επιπλέον τα δικαστικά έξοδα αλλά και οι τυχόν ζημίες.

Πηγή: The Telegraph

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ