Αθεράπευτα ερωτευμένος ο Κλούνεϊ: Θα έδινα τη ζωή μου για την Αμάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Αν νομίζετε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν μπορεί να γίνει περισσότερο τέλειος, ετοιμαστείτε να “λιώσετε” από τις νέες δηλώσεις του για την Αμάλ.

Ο 56χρονος ηθοποιός απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο ερωτευμένος είναι με την Αμάλ και δεν δίστασε να μιλήσει για το πόσο σημαντική είναι για αυτόν.

“Πρέπει να πω, ότι πριν αποκτήσουμε τα δίδυμα, το ένιωθα για αυτήν. Μόλις την γνώρισα ένιωσα ότι είχα συναντήσει κάποια που θα μπορούσα να δώσω και την ίδια μου τη ζωή για αυτήν», δήλωσε σε μια συνέντευξή του με τον David Letterman.

“Γνώρισα κάποια που η ζωή της σήμαινε περισσότερα για μένα από τη δική μου ζωή. Και δεν είχα ποτέ την εμπειρία αυτή πριν”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο άλλοτε περιζήτητος εργένης, μιλά για το πόσο ξεχωριστή είναι η σύζυγός του. Τον Σεπτέμβριο του 2017, στο Hollywood Reporter, ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι όταν γνώρισε την Αμάλ κατάλαβε ότι ήταν το άλλο του μισό.

“Σκέφτηκα ότι ήταν όμορφη και σκέφτηκα ότι ήταν αστεία και προφανώς έξυπνη”, δήλωσε για τη συνάντηση τους στη λίμνη Como της Ιταλίας, τον Ιούλιο του 2013.

Ο Κλούνεϊ της έκανε πρόταση γάμου μόλις ένα χρόνο μετά. “Η μόνη μου αμφιβολία ήταν αν σκέφτηκε ότι ίσως ήταν πολύ σύντομα. Αλλά δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ήμασταν το σωστό ζευγάρι και ότι ήμασταν η σωστή ομάδα. Και ήμασταν μια ομάδα εξ αρχής. Αμέσως ένιωσα ότι ήμασταν χαρούμενοι και από τότε είμαστε ευτυχισμένοι” είχε αναφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ