Διάσημος τραγουδιστής με χειροπέδες στο ψυχιατρείο

Ψυχωσικό επεισόδιο υπέστη πασίγνωστος τραγουδιστής χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Πρόκειται για τον διάσημο ράπερ Κάνιε Ουέστ, ο οποίος όπως λένε οι φίλοι του, ξέσπασε εξαιτίας της ευαισθησίας του αλλά και της εργασιομανίας του. «Τα προβλήματά του στο γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν σε συνδυασμό με τη ρήξη του με τον Τζέι Ζι αλλά και την απίστευτη ζήλια του απέναντι στην Μπιγιόνσε, συνέβαλαν στο να πάθει κρίση και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την υγεία και την ασφάλειά του», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι του γυμναστή του, Harley Pasternak, όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο Ουέστ, γιατί «ενεργούσε περίεργα».

Ο τραγουδιστής αντιστάθηκε στην προσπάθεια των ειδικών να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες.

Φίλοι του δηλώνουν πως όσο ήταν στο σπίτι του Pasternak, τον εξέταζαν γιατροί, οι οποίοι διέγνωσαν ότι πάσχει από σοβαρή έλλειψη ύπνου.

Όπως είναι φυσικό το υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo» ακυρώθηκε, ενώ πηγές αναφέρουν ότι η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των συναυλιών, οι θαυμαστές του δημιούργησαν στο Twitter το hashtag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Κάνιε).

Πηγή: ΤΜΖ

Διαβάστε επίσης:

Το νέο παραλήρημα του Κάνιε Ουέστ εναντίον της Μπιγιονσέ – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σελένα Γκόμεζ μετά τη νοσηλεία της – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ