Αυτή είναι η δίαιτα της Μιράντα Κερ

Πριν ξεκινήσει δίαιτα, η Αυστραλή σταρ πέρασε από τα μικροβιολογικά εργαστήρια. Ο λόγος; Επέλεξε να ακολουθήσει την Blood Type Diet (Ομάδας Αίματος) του δρα Ντ’ Αντάμο, μια από τις αγαπημένες επιλογές του star system, σύμφωνα με την οποία κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε ένα είδος διατροφής ανάλογα με την ομάδα αίματός του.

Η Μιράντα Κερ ανήκει στην Α (πιο επιρρεπής σε καρδιακές παθήσεις), οπότε οι ειδικοί θεώρησαν προτιμότερο να προσλαμβάνει πρωτεΐνες που προέρχονται από λαχανικά και όσπρια και να αποφεύγει το κόκκινο κρέας.

Το μενού της

Πρωινό: 1 φλιτζ. χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού, ξίδι από μηλίτη και λίγο σιρόπι αγαύης, 1 ποτήρι χυμό νόνι (φρούτο που προέρχεται από τη νοτιοανατολική Ασία) και μια φρουτοσαλάτα με ανανά, σύκα, μούρα, κράνμπερι, μήλο και οργανικό γιαούρτι 

Σνακ: 1 φλιτζ. τσάι dandelion (ή πικραλίδα) και 1 χούφτα αμύγδαλα

Μεσημεριανό: Ψητός σολομός ή τόνος με σαλάτα από πράσινα λαχανικά και 2 μπισκότα από αλεύρι ντίνκελ ή ένα πιάτο φακές, 1 φλιτζ. πράσινο τσάι

Σνακ: 2 μπισκότα από ντίνκελ με αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

Βραδινό: Ψάρι μαγειρεμένο στον ατμό με τζίντζερ, σκόρδο, μπρόκολο, αγκινάρες, φασόλια. Αργά το βράδυ φύκια ή μια χούφτα κολοκυθόσπορους.

Πηγή: elle.gr

 

Δείτε επίσης:

“Τα χρειάστηκα…” – Η περιπέτεια του Έλληνα τραγουδιστή στο βουνό

Η διάσημη που υποστηρίζει ότι ο νέος “007” πρέπει να είναι γυναίκα

Το ξέσπασμα της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τον γάμο της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ