Τα fitness μυστικά του νέου Bond girl

Η λαμπερή ηθοποιός, το κορίτσι του πράκτορα 007 στην ταινία Spectre, Λέα Σεϊντού, έκανε σκληρή προετοιμασία για να ανταποκριθεί στο σέξυ ρόλο της.

«Ένα Bond girl δεν μπορεί να περνά απαρατήρητο» δήλωσε η Γαλλίδα ηθοποιός. Η ίδια, αν και αδύνατη, έπρεπε να γυμναστεί σκληρά ώστε το κορμί της να δείχνει σμιλεμένο και καυτό στη μεγάλη οθόνη. Επίσης για να αντεπεξέλθει στις απαιτητικές σκηνές δράσης ήταν απαραίτητο να βρίσκεται σε άψογη φόρμα.

Ποιο είναι το πρόγραμμα που ακολούθησε; Εδώ και μήνες η Λέα Σεϊντού ξεκινά την ημέρα της με τρέξιμο για τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια κάνει πολλά σκουότ, που ενδυναμώνουν τους μηρούς και τους γλουτούς, βαθιά καθίσματα στις μύτες των ποδιών και προβολές. Παράλληλα κολυμπά για μία ώρα, ενώ αποφεύγει τα βάρη που προσθέτουν όγκο στους μυς.

Βασικός κανόνας για καυτές αναλογίες είναι και το ισορροπημένο διαιτολόγιο. Έχει αντικαταστήσει τα δημητριακά με πίτουρο βρόμης. Επίσης καταναλώνει πολλά ψάρια αντί για κρέας, πράσινες σαλάτες με βραστές γαρίδες και ανάλατους ξηρούς καρπούς για σνακ.

«Όταν μου έγινε η πρόταση, σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Να δουλέψω την αγγλική προφορά μου, να γυμναστώ, να είμαι σε άριστη κατάσταση» συμπλήρωσε η ίδια.

Πηγή: elle.gr

 

Δείτε επίσης:

Ντάνιελ Κρεγκ: Προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου…

Το παθιασμένο φιλί της Μπελούτσι στον Γκρέγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ