Τσαρούχας: Ο χωρισμός πονάει μόνο τους ανώριμους

Τσαρούχας: Ο χωρισμός πονάει μόνο τους ανώριμους

«Η σχέση μας με τη Θεοφανία ποτέ δεν έγινε “κρέας” στον “πάγκο του χασάπη”», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας, μιλώντας στο περιοδικό “People” για το διαζύγιό του με την Θεοφανία Παπαθωμά, τις σχέσεις του σήμερα, αλλά και την συμμετοχή της πρώην γυναίκας του στο «Just The 2 Of Us».

«Δεν «διαφημίσαμε» ούτε το κεφάλαιο του έρωτά μας, ούτε του γάμου μας, ούτε και του τέλους. Αν και, όταν υπάρχει ένα παιδί, δεν υπάρχει τελευταίο κεφάλαιο σε μια σχέση. Οτιδήποτε είχαμε με τη Θεοφανία ήταν κάτι που αφορούσε αποκλειστικά εμάς και έτσι πάντα το αντιμετωπίζαμε, με σεβασμό στους εαυτούς μας» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν τον βρήκε σύμφωνο η επιλογή της ηθοποιού να δημοσιοποιήσει το διαζύγιό τους μέσα από το Facebook απαντά: «Όταν κυκλοφορούν ανακρίβειες, δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό απ’ το να πεις “έγινε αυτό, έγινε τότε και δεν έγινε το άλλο”. Και όλα καλά. Γιατί είχαν αρχίσει να λέγονται διάφορα για αγωγές και δικαστήρια».

Και προσθέτει: «Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Τα βρήκαμε μεταξύ μας πολιτισμένα. Περισσότερο από «ιδανικά» θα έλεγα. Η Θεοφανία, ως νομικός, ήταν η πληρεξούσια δικηγόρος μου για να βγει το διαζύγιο. Αυτό αποδεικνύει πως έγινε όσο πιο ειρηνικά γινόταν».

Οι σχέσεις του με τη Θεοφανία όπως αναφέρει είναι «πολύ καλές», ενώ δηλώνει μάλιστα ότι ο χωρισμός δεν τον πόνεσε καθόλου, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει, «ο χωρισμός πονάει μόνο τους ανώριμους».

Για τη συμμετοχή της στο «J2US» τονίζει: «Δεν την είδα, γιατί στο πρώτο Live ήδη κοιμόμουν με το γιο μας. Με τον Αχιλλέα κοιμόμαστε και ξυπνάμε νωρίς. Στο δεύτερο Live ήμουν σε μια εκδήλωση. Την είχα ακούσει, όμως, να τραγουδάει όταν έκανε πρόβες».

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ