Ζευγάρι από τη Φλόριντα συνελήφθη να κάνει σεξ δημόσια μπροστά σε περαστικούς και παιδιά

Ένα εντελώς γυμνό ζευγάρι από τη Φλόριντα συνελήφθη επειδή έκανε σεξ σε ένα μονοπάτι μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών – με τη γυναίκα να λέει στους αστυνομικούς ότι «ήταν πάντα ένα όνειρό της».

Η Sara Fazekas, 55 ετών, και ο Robert Clarke, 60 ετών, ήταν «εντελώς γυμνοί ο ένας πάνω στον άλλον» στο Dunedin την Παρασκευή, με τον Clarke να είναι «πλήρως εκτεθειμένος», σύμφωνα με μια καταγγελία που έλαβε ο ιστότοπος, Smoking Gun .

Ένας μάρτυρας περιέγραψε το ασυγκράτητο ζευγάρι, ενώ τόνισε ότι δεν σταμάτησαν ούτε όταν είδαν ότι ήταν αρκετοί ανήλικοι κοντά, σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο έπειτα από τις καταγγελίες που έλαβε και συνέλαβε τον άνδρα και την γυναίκα στα πράσα.

Καθώς την οδηγούσαν μακριά, η Φαζέκας φέρεται να είπε στους αξιωματικούς ότι αυτό «ήταν πάντα ένα όνειρό μου», αναφερόμενη στο να κάνω σεξ με την εντυπωσιακή θέα του Σεντ Τζόζεφ Σάουντ.

Ο Clarke, εν τω μεταξύ, δεν έδειξε τύψεις που υπέβαλε τα παιδιά σε τέτοιο θέαμα – δηλώνοντας ότι «τα παιδιά πρέπει να είναι στο σπίτι και όχι στο δρόμο.

Κατηγορήθηκε για άσεμνη έκθεση, που είναι κακούργημα και παραμένει υπό κράτηση με εγγύηση 50.000 δολαρίων. Ένας δικαστής τον διέταξε επίσης να μην έχει επαφή με παιδιά.

Ο Clarke, πρώην υπάλληλος του Υπουργείου Άμυνας, ομολόγησε την ενοχή του το 2009 σε ομοσπονδιακή κατηγορία παιδικής πορνογραφίας και είναι εγγεγραμμένος σεξουαλικός δράστης. Μια έρευνα τότε στον υπολογιστή της εργασίας του αποκάλυψε παράνομες εικόνες τις οποίες παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε για «ικανοποίηση του εαυτού του», σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ο Clarke φέρεται να ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες παιδικής πορνογραφίας «ήταν για αυτόν ένας φανταστικός κόσμος» και ότι «δεν θα περνούσε ποτέ τα όρια για να βλάψει κανένα παιδί».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ