Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚάν: Τα τρία επίθετα και τα ροζ βίντεο της 22χρονης που λέει ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την 22χρονη από την Πολωνία που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από πορτογαλικό θέρετρο Αλγκάβε, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της.

Πολωνία: 22χρονη ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν

Η Τζούλια Βέντελ (Julia Wendel) με αναρτήσεις της στα social media ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι το κορίτσι από την Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ανέφερε πως η οικογένεια ΜακΚαν συμφώνησε να υποβληθούν σε τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για την Μαντλίν. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, τα πρώτα βιομετρικά τεστ από ειδικούς έχουν βγει αρνητικά.

Στον λογαριασμό «IamMadeleineMcCann» στο Instagram που εμφανίστηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, η Τζούλια λέει ότι είναι 22 ετών, αλλά πιστεύει ότι δεν της έχουν πει την σωστή ηλικία, καθώς εάν ήταν η Μαντλίν θα έπρεπε να είναι 19 ετών.

Τα τρία διαφορετικά επίθετα και οι «ροζ» αναρτήσεις της 22χρονης

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου αλλά και ερευνητές αμφισβητούν τα λεγόμενα της Τζούλια Βέντελ , ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητα της 22χρονης Πολωνής.

Στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αποκαλύπτουν ότι η 22χρονη έχει λογαριασμούς στα social media με τρία διαφορετικά επίθετα (Julia Faustyna, Julia Wandelt και Julia Wendell). Μάλιστα άλλοι χρήστες που γνωρίζουν γερμανικά, παρατήρησαν ότι το επίθετο «Wendell» είναι ένα παλιό γερμανικό όνομα που σημαίνει «περιπλανητής ή ταξιδιώτης», ενώ το ονοματεπώνυμο «Julia Wandelt» σημαίνει «η Τζούλια περπατάει ή αλλάζει».

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη για την 22χρονη είναι ότι αρκετοί χρήστες, που έψαξαν την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η Τζούλια έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές στο Twitter και σε ιστοσελίδες ενηλίκων, ενώ διατηρεί λογαριασμό με ψευδώνυμο σε ιστοσελίδα για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ