Πολωνία: 22χρονη ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει μια 22χρονη από την Πολωνία, η οποία με αναρτήσεις της στα social media ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από πορτογαλικό θέρετρο, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της.

Υπόθεση Μαντλίν: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Μπρίκνερ – Κατηγορείται για ακόμη πέντε σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικους

Η Julia Wendel ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, το κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια. Μάλιστα η ίδια τονίζει ότι η οικογένεια ΜακΚαν απευθύνθηκε σε εκείνη για να κάνει τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το μικρό κορίτσι.

Ο λογαριασμός «IamMadeleineMcCann» στο Instagram εμφανίστηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και γρήγορα συγκέντρωσε περισσότερους από 75.000 ακόλουθους.

Μαντλίν: Πρόσθετες διώξεις για πέντε σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος του υπόπτου για την δολοφονία της

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Jerusalem Post» η Julia Wendel, η οποία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανάρτηση του ισχυρισμού της, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας κακοποιήθηκε από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση.

 

Παράλληλα η 22χρονη ανέφερε ότι έχει το ίδιο ελάττωμα στο μάτι που είχε η Μαντλίν ΜακΚαν και μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ.

Άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας ΜακΚάν δήλωσε ότι «η οικογένεια δεν παίρνει κανένα ρίσκο και είναι πρόθυμη να ελέγξει κάθε αναφορά. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες και το κορίτσι όντως μοιάζει. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή».

Σύμφωνα με την Wendel, δεν είχε ακούσει για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν μέχρι που άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους γονείς της για την παιδική της ηλικία, από την οποία δεν έχει καμία ανάμνηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ