Υποστηριχτής του Τραμπ ο Αμερικανός δημοσιογράφος που θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν

Μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της δημοσιογραφίας, πρώην παρουσιαστής του Fox News, υποστηριχτής του Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές, ο Τάκερ Κάρλσον προετοιμάζει τη συνέντευξη που θα πάρει από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Σε ανάρτηση του στο X ο Κάρλσον υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι ενημερωμένοι» για τον πόλεμο στην Ουκρανία και «δεν έχουν πραγματική ιδέα για το τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή», προσθέτοντας ότι οι Αμερικανοί «πληρώνουν για πολλά από αυτά με τρόπους που ίσως δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πλήρως», υπονοώντας τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, την οποία ο Κάρλσον έχει επικρίνει.

 

Ο Κάρλσον υποστήριξε επίσης ότι ο πόλεμος «έχει αναδιαμορφώσει πλήρως τις παγκόσμιες στρατιωτικές και εμπορικές συμμαχίες», μεταξύ άλλων, μέσω πολλαπλών γύρων δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, οι οποίες, όπως υποστήριξε, «έχουν ανατρέψει την παγκόσμια οικονομία».

Η συνέντευξη αυτή ουσιαστικά είναι η πρώτη που θα δώσει ο Ρώσος πρόεδρος σε δυτικό μέσο, μετά την εισβολή στην Ουκρανία πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος απομακρύνθηκε από το δίκτυο πέρυσι, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν «κίνδυνοι», λέγοντας ότι η ομάδα του εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν εδώ και μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ