Ξαφνική αδιαθεσία για τον Ερντογάν – Οι φήμες για την υγεία του και η ακύρωση της επίσκεψης στην Προύσα

Ξαφνική αλλαγή σχεδίων για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω ασθένειας. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα εμφανιστεί στη μεγάλη συγκέντρωση στην Προύσα που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 3 Ιουλίου.

Από την τουρκική προεδρία δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση ωστόσο στα social media φουντώνουν οι φήμες που κάνουν λόγο για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του. Τοπικός βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν είπε πως πρόκειται για ένα κοινό κρυολόγημα. “Η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο” πρόσθεσε ο βουλευτής Ρεφίκ Οζέν του AKP.

Σημειώνεται, ότι η πόλη είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου. Μάλιστα το τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του είχε ήδη μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά στην Προύσα.

 

Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες. (145.000 ευρώ).

 

 

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επiκεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ.

Η σχετική ανάρτηση ανέφερε: “Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας”.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ