Βρετανία: Σκηνές Φαρ Ουέστ στα πρατήρια καυσίμων – Βγήκαν μέχρι και μαχαίρια

Χάος στη Βρετανία όπου στα βενζινάδικα γίνεται… πόλεμος για τα καύσιμα. Χάος, ξύλο, ακόμη και μαχαίρια βγήκαν, όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές και να θυμίζουν σκηνές Φαρ Ουέστ.

Οδηγοί αυτοκινήτων και μηχανών επιτίθενται σε ιδιοκτήτες πρατηρίων ζητώντας καύσιμα ή ακόμη και σε άλλους πελάτες.

Βρετανία- βενζινάδικα

Στο βίντεο της SUN φαίνεται ένας οδηγός μηχανής να επιτίθεται στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων, ενώ σε εκείνο της Telegraph, φαίνεται ένας άνδρας ο οποίος κρατάει μαχαίρι και έχει πλησιάσει το αυτοκίνητο ενός οδηγού στο πρατήριο φωνάζοντας.

Η 38χρονη Νεράλι Πατέλ εργάζεται σε βενζινάδικο της BP στο Belsize Park, στο βόρειο Λονδίνο και δέχτηκε επίθεση με την αντλία της βενζίνης από έναν κακοποιό, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τη μητέρα δύο παιδιών να πέφτει στο έδαφος δεχόμενη χτυπήματα από τον άντρα τον οποίο στη συνέχεια συγκράτησαν άλλοι παρευρισκόμενοι καθώς προσπάθησε επανειλημμένα να της επιτεθεί ακόμα και όταν βρισκόταν στο έδαφος.

Η Πατέλ είπε ότι ο άντρας είχε ζητήσει καύσιμα και την αποκάλεσε κα…α όταν του απάντησε ότι τελείωσαν. Η γυναίκα υπέστη διάσειση από την επίθεση.

Μεγάλες ουρές και σήμερα έξω από τα πρατήρια στη Βρετανία

Μεγάλες ουρές σχηματίσθηκαν σήμερα έξω από πρατήρια καυσίμων σε όλο το Λονδίνο, ενώ στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της πρωτεύουσας επιγραφές προειδοποιούν πως σε μερικά πρατήρια δεν υπάρχουν διαθέσιμα καύσιμα, έκαναν γνωστό δημοσιογράφοι του Reuters.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, πως οι ελλείψεις καυσίμων σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να καλύπτονται, αφού οι αγορές πανικού των αυτοκινητιστών άδειασαν τις αντλίες σε μεγάλες πόλεις.

Ωστόσο δημοσιογράφοι του Reuters είδαν μεγάλες ουρές έξω από πρατήρια καυσίμων στις 06:00 στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο Μ25 γύρω από το Λονδίνο καθώς και σε σημεία στο βόρειο Λονδίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ