Βρετανία: Διακόπηκε το ντιμπέιτ Σουνάκ – Τρας γιατί λιποθύμησε η δημοσιογράφος – ΒΙΝΤΕΟ

Χάος στην τηλεμαχία μεταξύ της υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας και του πρώην υπουργού Οικονομικών της χώρας Ρίσι Σουνάκ, όταν λιποθύμησε η παρουσιάστρια δημοσιογράφος Κέητ ΜακΚάν, οπότε το ντιμπέιτ διακόπηκε.

Η αρχηγός του Φόρειν Όφις και ο πρώην υπουργός μονομαχούσαν σε απευθείας μετάδοση, για την θέση του νέου επικεφαλής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας και επόμενου πρωθυπουργού, μετά την παραίτηση του Μπορίς Τζόνσον.

Σε κάποια στιγμή, μετά από περίπου μισή ώρα εκπομπής, κι ενώ οι δύο αντίπαλοι συνομιλούσαν με το κοινό, και μάλιστα ενώ η Τρας είχε το λόγο και επιχειρηματολογούσε, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. “Ωχ θεέ μου”, αναφώνησε η υπουργός εξωτερικών.

Η Τρας έφερε το χέρι της στο στόμα της και  κατευθύνθηκε προς το μέρος της δημοσιογράφου για να την βοηθήσει. Η μετάδοση διακόπηκε ξαφνικά για ιατρικούς λόγους, όπως έγινε γνωστό και μάλιστα  δεν επαναλήφθηκε.

Η δημοσιογράφος Κέητ ΜακΚάν συνήλθε και οι φίλοι της στο διαδίκτυο την κατέκλυσαν από μηνύματα συμπάθειας και ευχές για καλή υγεία.

Το κανάλι TalkTV, με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε ότι η δημοσιογράφος λιποθύμησε, ότι συνήλθε και ότι είναι καλά πλέον, ωστόσο πρόσθεσε ότι η ιατρική συμβουλή που είχε το κανάλι ήταν ότι η τηλεμαχία δεν έπρεπε να συνεχιστεί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ