Βρετανία: Χρησιμοποίησε εφαρμογή για τον κορονοϊό για να φλερτάρει 32χρονο μοντέλο – Τα “καυτά” μηνύματα

Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε μοντέλο όταν υπάλληλος σε μπαρ βρήκε το τηλέφωνό της από εφαρμογή του βρετανικού ΕΣΥ, που τη χρησιμοποιεί για να εντοπίζει κρούσματα του κορονοϊού. Συγκεκριμένα η 32χρονη Λούσι Ντίξον που εργάζεται ως χορεύτρια, personal trainer και μοντέλο βρισκόταν σε παμπ όπου ήπιε τα ποτά της και λίγες μέρες μετά δέχτηκε τα “καυτά” μηνύματα. Σύμφωνα με τον βρετανικό νόμο, όσοι πηγαίνουν σε παμπ και μπαρ πρέπει να αφήνουν τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να τους καλέσουν και να τους ζητήσουν να μείνουν σε καραντίνα σε περίπτωση κρούσματος.

Η γυναίκα που ζει στο Λίμινγκτον Σπα, Γουοργουικσάιρ, ανέβασε στο facebook τα μηνύματα που της έστειλε ο άνδρας που παρανόμως κατέγραψε το τηλέφωνό της. “Εργαζόμουν τη νύχτα που ήρθες, είσαι υπέροχη” της έγραφε. Η Ντίξον επεσήμανε στην ανάρτησή της: “Αυτές τις μέρες το Track and Trace και τα μπαρ σου ζητούν να αφήνεις τα στοιχεία σου προκειμένου να βρίσκεσαι εκεί. Και αυτό ακριβώς δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Μία απόλυτη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων. Αυτήν τη στιγμή προσπαθώ να φθάσω στο βάθος του πώς και γιατί αυτό συνέβη. Δεν θα έπρεπε να είναι ασφαλείς οι βάσεις δεδομένων;” αναρωτιέται το 32χρονο μοντέλο.

Ο άνδρας που είπε ότι ονομάζεται Τομ ξεκίνησε την επικοινωνία γράφοντας: “Γεια σου όμορφη, ελπίζω να είσαι καλά. Ήταν ωραίο που σε είδα εκεί”.

“Ποιος είσαι;” τον ρώτησε εκείνη και αυτός τη συστήθηκε ως Τομ. “Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είσαι” επέμεινε η Ντίξον και αυτός της έστειλε μία selfie του προσθέτοντας: “Δούλευα το βράδυ που ήρθες, είσαι υπέροχη”. Τρομοκρατημένη εκείνη τον ρώτησε πώς βρήκε τον αριθμό της με αυτόν να της απαντά ότι τον πήρε από το Instagram αλλά εκείνη τον αντέκρουσε απαντώντας ότι δεν έχει τον αριθμό τηλεφώνου της στο instagram. “Λυπάμαι τότε. Αν θες να σε αφήσω ήσυχη θα το κάνω” αλλά μετά επέμεινε “από πού είσαι;”.

Η Ντίξον αντιλήφθηκε πώς ακριβώς ο άνδρας είχε τον αριθμό της και τον ρώτησε αν τον πήρε από την εφαρμογή: “Ίσως, αλλά αν θέλεις να σε αφήσω ήσυχη δεν υπάρχει πρόβλημα”.

“Το ξέρεις ότι είναι παράνομο αυτό;” επέμεινε η γυναίκα.

“Όπως είπα λυπάμαι, οπότε σ αφήνω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ