Βραζιλία: Αδέρφια πέθαναν από καρκίνο την ίδια μέρα στο ίδιο κρεβάτι νοσοκομείου

Δύο αδέρφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών στο ίδιο κρεβάτι νοσοκομείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Φρίκη στη Βραζιλία: Βρέθηκαν εννέα πτώματα – Τρία από τα θύματα ήταν παιδιά

Στις 19 Αυγούστου τα δύο αδέρφια άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Στήριζαν ο ένας τον άλλον στον αγώνα κατά της ασθένειας αλλά ξαφνικά η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε.

Ο Φρανσίσκο Αντούνες Σομπρίνχο, 52 ετών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου το Μάιο του 2021. Έναν μήνα αργότερα, ο κατά 4 χρόνια μικρότερος αδερφός του Εντουάρντο διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος.

Τραγωδία στο MotoGP Βραζιλίας: Σκοτώθηκαν δύο αναβάτες έπειτα από σφοδρή σύγκρουση – ΒΙΝΤΕΟ σοκ από το φριχτό δυστύχημα

Η κατάσταση του Εντουάρντο επιδεινώθηκε ξαφνικά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο στη Σάντα Κρουζ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Νοσηλεύτηκε 4 ημέρες και τελικά πέθανε.

Ο μικρότερος αδερφός τους, Χουάο Αντούνες Νέτο, κανόνιζε τηλεφωνικά με την οικογένειά του τις λεπτομέρειες της κηδείας όταν ο Φρανσίσκο εισήχθη εσπευσμένα στο ίδιο νοσοκομείο. Μόλις λίγες ώρες αργότερα, πέθανε στο ίδιο κρεβάτι.

Βραζιλία: Ανατράπηκε λεωφορείο – Νεκροί 7 οπαδοί της Κορίνθιανς

«Ήταν τόσο κοντά που πέθαναν στο ίδιο κρεβάτι του νοσοκομείου. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές οδύνης στη ζωή μου και στη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς μου», είπε ο Χουάο.

Τα αδέρφια κηδεύτηκαν στο Δημόσιο Κοιμητήριο της Σάντα Κρουζ, με διαφορά μόλις 24 ωρών. Ο δήμαρχος κήρυξε τριήμερο επίσημο πένθος στην πόλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ