Viral ΒΙΝΤΕΟ: Τον έπιασε να φιλιέται σε μπαρ με άλλη γυναίκα – Διχάστηκε το διαδίκτυο

Ένα φιλί κατάφερε να διχάσει το διαδίκτυο προκαλώντας διαμάχη μεταξύ των χρηστών. Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό φιλί, αλλά για μία… απόδειξη απιστίας. τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν.

Σε βίντεο, που αναρτήθηκε στο TikTok, φαίνεται ένας άντρας φιλιέται με μια γυναίκα και να γίνεται «τσακωτός» από την κοπέλα του. Οι εικόνες αναρτήθηκαν στον λογαριασμό @oldrowofficial και έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια views, διχάζοντας του σχολιαστές, σύμφωνα με τη New York Post.

Το βίντεο, το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, ξεκινά με τον άντρα να φιλιέται με μια γυναίκα που είναι σε ένα μπάτσελορ πάρτι και φορά μια ροζ κορδέλα. Αυτό που αρχικά φαίνεται ως κάτι αθώο, εξελίσσεται τελικά σε διαμάχη καθώς μια άλλη γυναίκα εμφανίζεται και αρχίζει να φωνάζει στον άντρα.

«Έχει κοπέλα; Ω Θεέ μου», λέει μια κοπέλα από την παρέα. Κι άλλοι στο μπαρ μένουν έκπληκτοι, με την «απατημένη» να φεύγει τελικά από το μαγαζί.

Η κοπέλα που φιλιόταν με τον άντρα μοιάζει επίσης έκπληκτη, καθώς επιστρέφει στις φίλες της. «Έχει κοπέλα;», ακούγεται να ρωτά μια από τις φίλες της, με εκείνη να ανασηκώνει τους ώμους της.

«Κανόνας Νο1: Ποτέ μην κάνεις απιστία. Κανόνας Νο 2: Αν πρόκειται να το κάνεις, μην το κάνεις όταν το άλλο πρόσωπο είναι στον ίδιο χώρο», σχολιάζει ο λογαριασμός @oldrowofficial.

Δεν είναι σαφές βέβαια αν όντως ο άντρας απατούσε την κοπέλα του, με αρκετούς να σχολιάζουν πως φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει. «Τον είδατε τον άντρα; Δεν τον νοιάζει καθόλου», έγραψε κάποιος.

Άλλοι τα έβαλαν με την κοπέλα που τον φιλούσε, λέγοντας ότι δεν ένιωσε καθόλου άσχημα για αυτό που έκανε. «Δεν έκανε τίποτα κακό», υποστήριξε κάποιος άλλος.

Υπερβολικές έκριναν τις αντιδράσεις ορισμένοι. «Ήταν απλώς ένα φιλί. Χαλαρώστε», ανέφερε ένα σχόλιο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που διαφώνησαν με το παραπάνω σχόλιο: «Όλα σε αυτό το βίντεο δείχνουν τι πάει στραβά με τις σχέσεις σήμερα».

@oldrowofficial Rule 1: Never cheat. Rule 2: If you’re gonna cheat, don’t do it when your s/o’s in the same room as you #college #cheater #rizz #nashville #oldrow #foryou ♬ original sound – Old Row

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ