Viral παρουσιαστής από τη Ζάμπια – Είπε στον αέρα ότι είναι απλήρωτος και τον… “έκοψαν” – ΒΙΝΤΕΟ

Viral έχει γίνει το βίντεο, όπου ο παρουσιαστής ειδήσεων σε κανάλι της Ζάμπιας, διακόπτει τη μετάδοση για να παραπονεθεί ότι εκείνος και οι συνάδελφοί του είναι απλήρωτοι. Ο Kabinda Kalimina προκάλεσε σάλο κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του KBN TV το βράδυ του Σαββάτου.

Το δελτίο ξεκίνησε φυσιολογικά και όταν έκανε μια συγκεντρωτική αναφορά στις ειδήσεις που θα προβληθούν στη συνέχεια, σταμάτησε ξαφνικά. “Εκτός από τις ειδήσεις, κυρίες και κύριοι, είμαστε άνθρωποι. Πρέπει να πληρωνόμαστε” είπε χαρακτηριστικά.

“Δυστυχώς, στο KBN δεν έχουμε πληρωθεί. Η Σάρον και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πληρωθεί, σε αυτούς περιλαμβάνομαι και εγώ. Πρέπει να λάβουμε τους μισθούς μας” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια όμως ο Kalimina “κόπηκε” στον αέρα και οι παραγωγοί έριξαν διαφημίσεις.

Το κανάλι καταδίκασε το “ξέσπασμα” του δημοσιογράφου και το χαρακτήρισε ως μια προσπάθεια για δημοσιότητα. Επίσης, στο δελτίο Τύπου από το KBN αναφέρεται ότι “ο παρουσιαστής είχε συμπεριφορά μεθυσμένου και θα γίνει έρευνα πώς ένας μεθυσμένος part-time παρουσιαστής βρέθηκε στον αέρα του σταθμού”.

Ο Kalimina αρνήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και υποστήριξε ότι πριν από το δελτίο ειδήσεων είχε παρουσιάσει ακόμη τρεις εκπομπές.

Το viral βίντεο δημοσίευσε και ο ίδιος στο Facebook, σχολιάζοντας ότι “Ναι, το έκανα αυτό σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, απλώς επειδή οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φοβούνται να μιλήσουν. Δεν σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να μιλούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ