Ρενέ Ζελβέγκερ: Ένας παρουσιαστής reality έκλεψε την καρδιά της

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του και ο γνωστός παρουσιαστής Αντ Άνστεντ φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει σε νέα αγκαλιά. Και αυτή δεν είναι άλλη από της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Ρενέ Ζελβέγκερ.

Οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Άνστεντ για το Discovery+ “Celebrity IOU Joyride”. Λέγεται πως η 52χρονη Ζελβέγκερ εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο του σόου.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το “Celebrity IOU Joyride” είναι μία σειρά έξι επεισοδίων όπου ο Αντ και η συμπαρουσιάστριά του Κρίστι Λι βοηθούν διάσημους να προσφέρουν σε κάποιον από τους αγαπημένους τους μία ολική μεταμόρφωση του αυτοκινήτου τους. Άλλοι διάσημοι που συμμετέχουν είναι η Οκτάβια Σπένσερ, η Μέρι Τζει. Μπλάιτζ, ο Τόνι Χοκ, ο Ντάνι Τρέχο και ο Τζέιμς Μάρσντεν. Η σειρά θα είναι ένα spinoff της επιτυχημένης εκπομπής των διδύμων Ντριου και Τζόναθαν Σκοτ “Celebrity IOU.”

Αυτήν την εβδομάδα, ένας δικαστής υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου του Άνστεντ από τη σύζυγό του Κριστίνα εννέα μήνες μετά την κατάθεση διαζυγίου. Μαζί έχουν έναν γιο ενός έτους και θα αναλάβουν μαζί την κηδεμονία του, ενώο καθένας έχει από δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους. Ο Άνστεντ λέγεται ότι συνετρίβη από τον χωρισμό, τον οποίο ανακοίνωσε η Κριστίνα τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στο μεταξύ, η Ζελβέγκερ είχε παντρευτεί το 2005 τον αστέρα της country μουσικής Κένι Τσέσνεϊ με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες μετά, ενώ άλλοι διάσημοι με τους οποίους είχε σχέση είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τζακ Γουάιτ και ο Ντόιλ Μπράμχολ Β’, με τον οποίο έβγαινε από το 2012-2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ