Βίντεο: Τον έσπρωξαν στις γραμμές του μετρό και σκοτώθηκε – Ο καβγάς πριν φτάσει ο συρμός

Ένας άνδρας στη Φιλαδέλφεια σκοτώθηκε όταν τον έσπρωξαν στις γραμμές του μετρό. Εκείνη τη στιγμή πλησίαζε το τρένο και δεν υπήρξε χρόνος για κάποια αντίδραση. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης και όπως αναφέρει η NY Post είχε προηγηθεί καβγάς.

Ο θάνατος σημειώθηκε λίγα τετράγωνα μακριά από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια στον σταθμό 34th Street SEPTA στο University City γύρω στις 4:30 μ.μ., είπαν αξιωματούχοι στο NBC 10 .

Στο βίντεο σοκ καταγράφηκε η στιγμή που οι δύο άνδρες μάλωναν μεταξύ τους λίγα βήματα μακριά από την άκρη της πλατφόρμας καθώς ακούγεται το τρένο να πλησιάζει στο σταθμό.

Ένας άνδρας που φορά ένα σκούρο παλτό και μαύρο καπέλο χτυπά δύο γροθιές στο θύμα, με αποτέλεσμα να πέσει στις ράγες.

Τρομοκρατημένοι περαστικοί ούρλιαξαν καθώς το τρένο της γραμμής Market-Frankford μπήκε στον σταθμό δευτερόλεπτα αργότερα με τον άνδρα να βρίσκεται στις γραμμές. Το ιατρικό προσωπικό που έσπευσε στο σημείο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για εκείνον, καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι επανεξέτασε το βίντεο ως μέρος της έρευνας. «Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη πριν από αυτό για να ξεκινήσει ο καβγάς, αλλά διερευνάται», δήλωσε στο NBC10 ο αστυνομικός επιθεωρητής της Φιλαδέλφειας Kpana Massaquoi. Το συμβάν διερευνάται ως ανθρωποκτονία, σύμφωνα με το ABC News Philadelphia.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ