Θεσσαλονίκη: «Πορτοφολού» την… κοπάνησε από το παράθυρο λεωφορείου – ΒΙΝΤΕΟ σοκ

Σκηνές που προκαλούν σοκ διαδραματίστηκαν μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης. Μία γυναίκα, η οποία είχε κάνει απόπειρα κλοπής πορτοφολιού, κατάφερε να βγει με δραματικό τρόπο από το λεωφορείο μέσα από το παράθυρο, το άνοιγμα του οποίου δεν ήταν μεγαλύτερο των 30 εκατοστών.

Με προφανή κίνδυνο να τραυματιστεί η ίδια και ενώ κάποιοι επιβάτες προσπαθούν να την συγκρατήσουν, η 30χρονη αλλοδαπή έκανε απέλπιδες προσπάθειες να βγάλει όλο το σώμα της από το μικροσκοπικό παράθυρο και τελικά καταφέρνει να διαφύγει. Απομακρύνθηκε από το λεωφορείο, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 30χρονη Βουλγάρα είχε προηγουμένως επιχειρήσει να κλέψει πορτοφόλι.

Δείτε το βίντεο που μεταδίδει το GRTimes.gr:

Το περιστατικό συνέβη σήμερα (Παρασκευή 5/1), λίγο μετά τις 10 το πρωί στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ, περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη. Η 30χρονη είχε προσεγμένη εμφάνιση, είναι ξανθιά, αδύνατη και με σχετικά χαμηλό ύψος. Επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η πορτοφολού, που επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει, άρχισε να λέει με σπαστά Ελληνικά «είναι τρελή αυτή… είναι τρελή». Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει, καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Επιβάτες επιχείρησαν να την σταματήσουν και να την συγκρατήσουν, όμως, η γυναίκα που χτυπιόταν ουρλιάζοντας, κατάφερε να χωρέσει τελικά και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά η Ευαγγελία Χατζή, η οποία είχε προσπαθήσει να σταματήσει νωρίτερα την 30χρονη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ