Βίντεο – σοκ: Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια καθηγήτρια επειδή πήρε το Nintendo Switch

Βίντεο δείχνει έναν μαθητή να χτυπάει μια καθηγήτριά του, σε σημείο που η άτυχη γυναίκα έπεσε αναίσθητη στο έδαφος. Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου στη Φλόριντα, καθώς φαίνεται να προκλήθηκε λόγω της  κατάσχεσης της συσκευής βιντεοπαιχνιδιών Nintendo Switch.

Ο 17χρονος φαίνεται να τρέχει προς τη γυναίκα παιδαγωγό, η οποία γυρίζει και εντοπίζει τον μαθητή λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει κάτω αναίσθητη. Ο μαθητής συνέχισε να την χτυπά επανειλημμένα, παρά το γεγονός ότι η καθηγήτρια δεν είχε τις αισθήσεις της. Η επίθεση έγινε μέσα στο γυμνάσιο Matanzas στο Palm Coast, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές δέχθηκε 15 χτυπήματα.

Συνάδελφοι που έγιναν μάρτυρες της άγριας επίθεσης έσπεσαν τρέχοντας για να τραβήξουν το αγόρι μακριά από την εκπαιδευτικό, η οποία μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Αναμένεται να αναρρώσει από τα τραύματά της.


Σύμφωνα με βίντεο, ο έφηβος γρονθοκόπησε τη δασκάλα 15 φορές καθώς βρισκόταν ακίνητη

Άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ δείχνει τον δράστη με χειροπέδες μέσα σε μια τάξη στο γυμνάσιο Matanzas στην κομητεία Volusia.

«Ο μαθητής δήλωσε ότι ήταν αναστατωμένος με το θύμα επειδή του πήρε το Nintendo Switch κατά τη διάρκεια του μαθήματος», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σχολείο βρήκαν την καθηγήτρια αναίσθητη, γεμάτη με αίματα. Ο μαθητής ήταν εξαγριωμένος και έφτυνε προς την κατεύθυνση της δασκάλας, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «θα την σκότωνε» όταν επέστρεφε στο σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο έφηβος ρώτησε επανειλημμένα έναν αστυνομικό πότε επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος και άρχισε να κλωτσάει ένα γραφείο και να γίνεται βίαιος όταν δεν έπαιρνε τις απαντήσεις που ήλπιζε.

«Οι ενέργειες του μαθητή είναι απολύτως φρικτές και εντελώς αδικαιολόγητες», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Volusia Rick Staly. «Ελπίζουμε το θύμα να αναρρώσει, ψυχικά και σωματικά, από αυτό το περιστατικό» υπογράμμισε.

Ο έφηβος παραδόθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Ανηλίκων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα. Οι επικεφαλής του σχολείου της κομητείας Volusia εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τη δημοσίευση του βίντεο από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Flagler.

«Η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές Αρχές ως μέρος αυτής της έρευνας», έγραψαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ