Βίντεο – σοκ: Έφηβος λούστηκε με βενζίνη, αυτοπυρπολήθηκε και βούτηξε στο ποτάμι

Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες και δείχνει ένα αγόρι να ρίχνει στο σώμα του βενζίνη και να βάζει στον εαυτό του φωτιά, προτού κάνει βουτιά με κωλοτούμπα σε ένα ποτάμι.

Το σύντομο κλιπ ανέβασε στο X, πρώην Twitter, ο χρήστης Jebediah Lincler, γράφοντας: «ο ξάδελφός μου είναι ένα ζώο. Το γυμνάσιο ήταν πιο ήπιο στις ημέρες μου». Στο βίντεο ο ξάδελφος του Lincler φαίνεται να περιλούζεται με βενζίνη και να αυτοπυρπολείται πριν βουτήξει στο ποτάμι από μία αποβάθρα.

Πολλά παιδιά που δεν φαίνονται στην κάμερα επευφημούσαν το αγόρι κατά τη διάρκεια του επικίνδυνου κόλπου, καθώς κάποιος τον κατέγραφε με κάμερα. Μόλις το αγόρι έκανε κωλοτούμπα ενώ φλόγες κάλυπταν το σώμα του, τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν ενώ ήταν ακόμα στον αέρα.

Ευτυχώς, η φωτιά έσβησε αμέσως από το νερό και αφού ο παράτολμος έφηβος βγήκε στην επιφάνεια, ακούγεται ένα κορίτσι να τον ρωτάει: «Είσαι ζωντανός;». Ο Lincler διαβεβαίωσε τους χρήστες του Χ που είδαν το viral βίντεο ότι ο ξάδελφός του είναι «ζωντανός και καλά» και ότι δεν υπέστη «κανένα σοβαρό έγκαυμα».

Δείτε το βίντεο σοκ:

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, τα εγκαύματα του δέρματος που προκαλούνται όταν κάποιος βάζει φωτιά στον εαυτό του είναι «βασανιστικά οδυνηρά». Όταν υπάρχει σοβαρό έγκαυμα στο δέρμα, μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή του νερού του σώματός σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο από σοκ. Οι άνδρες ή οι γυναίκες μεταξύ 20 και 50 ετών θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν ανάλογα με τη σοβαρότητα του εγκαύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ