Βίντεο-σοκ από την Τουρκία: 19χρονος πυροβολεί πισώπλατα οδηγό ταξί – «Κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι»

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από την Τουρκία, που δείχνει έναν άντρα να πυροβολεί πισώπλατα τρεις φορές έναν οδηγό ταξί μέσα στο όχημά του. Οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι πολύ σκληρές.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στη Σμύρνη. Ο 44χρονος Ογκούζ Εργκέ σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο. Ο οδηγός ταξί φέρεται να σχολίασε το γεγονός ότι φορούσε μάσκα, λέγοντας πως  «δεν θα σε πάρει κανείς αν φοράς μάσκα. Πρέπει, όμως, να αφήνουμε τον κόσμο στον δρόμο με τέτοιο καιρό; Κάνει παγωνιά».

Στο βίντεο φαίνεται ο 44χρονος να σταματάει στο σημείο το οποίο του υπέδειξε ο 19χρονος και να του λέει ότι έφτασαν στον προορισμό τους. Όταν, όμως, ο 19χρονος τον ρώτησε «τι χρωστάω;» και πριν ο ταξιτζής προλάβει να απαντήσει, εκείνος φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα που είχε το ταξί να τον πυροβολεί τρεις φορές πισώπλατα. Στη συνέχεια κάνει ότι ψάχνει στην τσέπη του – υποτίθεται για χρήματα- και λέει ειρωνικά «221 λίρες αδελφέ».

Έπειτα, κατεβαίνει, μπαίνει από την πλευρά του συνοδηγού και ψάχνει το όχημα για να κλέψει. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο δράστης λέει στον οδηγό ταξί: «Κάποιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι».

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μερικές ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας.

Ο 19χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπήκε στο ταξί με σκοπό τη ληστεία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ