Βίντεο – σοκ: Άνδρας πέταξε στα σκουπίδια σκυλάκι Σιχ Τσου – Το είχε τυλίξει με μία μαύρη σακούλα

Ένας άκαρδος άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα, καθώς «πιάστηκε» σε βίντεο να πετάει ένα αβοήθητο σκυλάκι σε κάδο σκουπιδιών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στη Φλόριντα.

Ο 55χρονος Anthony Bellman πάρκαρε το αυτοκίνητό του πίσω από ένα κατάστημα Family Dollar στο Lehigh Acres κοντά στο Cape Coral την περασμένη Πέμπτη, έβγαλε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών και την πέταξε μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Μέσα στην σακούλα βρισκόταν ένα 16χρονο σκυλάκι Σιχ Τσου που ονομάζεται Xyla.

«Αυτή η πράξη με εξοργίζει και με αρρωσταίνει», είπε ο εμφανώς θυμωμένος ο σερίφης της κομητείας Lee Carmine Marceno στους δημοσιογράφους. «Μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο ότι δεν έχει απολύτως καμία εκτίμηση για το σκυλάκι. Κανένα ζωντανό ον δεν αξίζει να πεταχτεί σαν τα κοινά σκουπίδια. Αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό» είπε.

Ο Marceno ανέφερε ότι ο Bellman είπε στην οικογένειά του ότι πήγαινε τον σκύλο σε ένα τοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό, αλλά αντ’ αυτού πέταξε το σκυλάκι στα σκουπίδια.

Φλόριντα Σκύλος Σκουπίδια

Το γραφείο του σερίφη εντόπισε τον Bellman μέσω του μικροτσίπ που υπήρχε στο σκυλάκι και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του 55χρονου στο Lehigh Acres – περίπου 16 μίλια ανατολικά του Fort Myers – μέσα σε δύο ώρες από τη διάσωση του σκύλου.

Το μπλε όχημα που φαίνεται στο βίντεο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι. Ο Bellman άνοιξε την πόρτα φορώντας τα ίδια ρούχα όπως στο βίντεο, είπε ο Marceno στους δημοσιογράφους.

Κατηγορήθηκε για κακούργημα επιβαρυντικής κακοποίησης των ζώων και το όνομά του θα προστεθεί στο Μητρώο Κακοποίησης των Ζώων της κομητείας,. Ο σερίφης ανέφερε ότι ο Bellman, ο οποίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Οχάιο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Φλόριντα Σκύλος Σκουπίδια

Ο Marceno είπε ότι η σύλληψη έγινε από την Task Force του σερίφη για την κακοποίηση των ζώων που ίδρυσε, και η οποία μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 15 συλλήψεις κακουργημάτων για κακοποίηση ζώων και χιλιάδες καταγγελίες κακοποίησης.

Ο Marceno είπε ότι το σκυλάκι έλαβε θεραπεία από κτηνίατρο, τώρα είναι καλά στην υγεία του και πρόκειται να δοθεί για υιοθεσία.

Φλόριντα Σκύλος Σκουπίδια

Δείτε το βίντεο σοκ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ