Βίντεο: Χαμός σε πτήση – Πάτησε πάνω σε καθισμένο συνεπιβάτη του για να βγει πιο γρήγορα από το αεροπλάνο

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Spirit Airlines, όταν ανυπόμονος επιβάτης βιαζόταν τόσο πολύ να βγει από το αεροπλάνο που επέλεξε να πατήσει και να περάσει πάνω από τον άνδρα που καθόταν δίπλα του.

Τα πλάνα δημοσιεύτηκαν στο Instagram την περασμένη εβδομάδα και σε αυτά καταγράφεται η στιγμή κατά την οποία ένας εξαγριωμένος άνδρας με μαύρη κουκούλα φαίνεται να περνάει πάνω από τον επιβάτη που καθόταν δίπλα του με σκοπό να βρεθεί πρώτος στον διάδρομο του αεροπλάνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας που φοράει μάσκα προστασίας σηκώνεται από τη θέση του την ώρα που οι περισσότεροι επιβάτες μπροστά του είναι καθισμένοι.

Στο ίδιο βίντεο ο άνδρας με το πορτοκαλί πουκάμισο που καθόταν στην θέση του αρνήθηκε όπως ήταν λογικό να κουνηθεί, γιατί δεν υπήρχε λόγος να περιμένει όρθιος.

Ο καβγάς και η απάντηση

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό όπως ακούγεται στο εν λόγω βίντεο, ο άνδρας που πήδηξε πάνω από τον καθισμένο επιβάτη όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά τον έβρισε την στιγμή που τον ρώτησε αγανακτισμένος γιατί το έκανε αυτό.

«Τώρα τι θα κάνεις», τον ρώτησε οργισμένος ο καθισμένος άνδρας και συμπλήρωσε: «Θα πηδήξεις μπροστά;» με τον μαυροφορεμένο άνδρα να απαντά: «Θα περιμένω εδώ».

Έπειτα από την λεκτική αυτή διαμάχη ο ανυπόμονος επιβάτης έπρεπε να περιμένει αμήχανα δίπλα στον άνδρα που προσπέρασε. Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο δίχασε τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ορισμένοι τάχθηκαν υπέρ του μαυροφορεμένου άνδρα, ενώ άλλοι με το μέρος του επιβάτη που παρέμεινε καθισμένος στην θέση του.

Δείτε βίντεο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ ROSCOE (@dj1_roscoe)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ