ΒΙΝΤΕΟ- 390.000$ για το ραβδί του Gandalf

ΒΙΝΤΕΟ- 390.000$ για το ραβδί του Gandalf 

Μία Χολιγουντιανή δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, αφού τα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν προέρχονταν από ταινίες του Hollywood. Το λευκό μπαστούνι του Gandalf και το στέμμα του Robert Baratheon ήταν κάποια από τα αντικείμενα για τα οποία κατοχυρώθηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Το λευκό μπαστούνι του Gandalf από την τριλογία του «Lord of the Rings» είχε τιμή εκκίνησης τα 25.000$, αλλά η τελική τιμή που καταβλήθηκε, από έναν ιδιώτη συλλέκτη, ήταν το ποσό των 390.000$.

Δημοπρατήθηκε, επίσης, το στέμμα που φορούσε ο Mark Addy, στο ρόλο του ως ο Robert Baratheon στο «Game of Thrones», το οποίο πωλήθηκε για 30.000$.

Steve McQueen - The Great Escape

Επίσης, η μπλούζα που φορούσε στη φυλακή ο Steve McQueen στο «The Great Escape» πουλήθηκε για 50.000$, ενώ η «Mork» εμφάνιση του Robin Williams πωλήθηκε για 20.000$.

Η διευθύνων σύμβουλος του οίκου δημοπρασιών, Joe Maddalena, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη δημοπρασία χαρακτηρίζεται ως μια διεξοδική επιλογή από τα μοναδικά έργα που χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο του θεάματος. Δουλέψαμε σκληρά για να συγκεντρώσουμε μια σημαντική συλλογή, με ποικιλία των ειδών αυτών, για να ικανοποιηθεί το πάθος του κάθε συλλέκτη. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ