Βασίλισσα Ελισάβετ: Επέστρεψε στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την ολιγοήμερη απόδρασή της

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στο Κάστρο Ουίνδσορ με ελικόπτερο, μετά τη μικρή της απόδραση στο Σάντρινγκχαμ. Η βασίλισσα εξακολουθεί να απολαμβάνει κάποιες ημέρες ξεκούρασης, καθώς είναι αποφασισμένη, πάση θυσία, να είναι παρούσα στις τελετές μνήμης στο Κενοτάφιο την Κυριακή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποχώρησε από το Σάντρινγκχαμ σήμερα

Η 95χρονη βασίλισσα φωτογραφήθηκε να φεύγει από το Σάντρινγκχαμ οδικώς και να μεταφέρεται στο Sikorsky S76C, γνωστό ως το ελικόπτερο της βασίλισσας, γύρω στις 11.15 το πρωί, πέντε ημέρες μετά την άφιξή της στην έκτασή της στο Νόρφολκ.

βασίλισσα ελικόπτερο

Οι μάρτυρες είπαν πως το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σάντρινγκχαμ γύρω στις 10 προτού η βασίλισσα Ελισάβετ φθάσει εκεί με αυτοκίνητο. Ήδη είχε εκδοθεί Notam, ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος να πετάξει στην περιοχή.

Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τη βασίλισσα μέσα στο Range Rover A-Bio Sdv8, να απολαμβάνει την περιήγηση στο κτήμα της τις τελευταίες ημέρες.

Βασίλισσα Ελισάβετ
Η 95χρονη βασίλισσα απολαμβάνει την περιήγηση στην έκτασή της στο Σάντρινγκχαμ

Την περασμένη Πέμπτη, έφθασε στο Σάντρινγκχαμ με ελικόπτερο από το Ουίνδσορ, όπου ξεκουράζεται μετά τη διανυκτέρευση στο νοσοκομείο, καθώς συνεχίζει την αποθεραπείας της. Κατά την παραμονή της στο Σάντρινγκχαμ επισκέφθηκε και το Γουντ Φαρμ, το οποίο επισκεπτόταν κάθε χρόνο τέτοια εποχή με τον αείμνηστο σύζυγό της. Οι γιατροί της έχουν συστήσει να ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις της για ένα δεκαπενθήμερο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν ήδη δηλώσει πως η έντονη επιθυμία της βασίλισσας είναι να παραστεί στην Κυριακή Μνήμης όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Κενοτάφιο, ώστε να τιμήσει τους νεκρούς του πολέμους και τους βετεράνους, ένα από τα πιο ιερά καθήκοντά της στο ημερολόγιό της. Θα είναι η πρώτη εκδήλωση με φυσική παρουσία μετά τη δεξίωση στις 19 Οκτωβρίου.

Πριν από ένα 15ήμερο, η βασίλισσα ακύρωσε την επίσκεψή της στη Γλασκώβη με αφορμή τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα, ενώ και το σημερινό ταξίδι της πίσω στο Ουίνδσορ έρχεται αφού πηγές προσκείμενες στα Ανάκτορα υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα είναι αποφασισμένη να φιλοξενήσει την οικογένειά της στο Σάντρινγκχαμ φέτος, αφού πέρυσι η πανδημία τους ανάγκασε να μείνουν όλοι μακριά.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν επισήμως την ολιγοήμερη απόδραση της βασίλισσας, αν και βασιλική πηγή επιβεβαίωσε στη MailOnline: “Η βασίλισσα επέστρεψε στο Κάστρο του Ουίνδσορ σήμερα μετά το ιδιωτικό της ταξίδι το Σαββατοκύριακο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ