Βασιλιάς Κάρολος: Θα καλέσει στην τελετή στέψης τον Χάρι και την Μέγκαν

Ο Βασιλιάς Κάρολος προσέφερε ένα κλαδί ελιάς στον Χάρι και στην Μέγκαν, καθώς υποσχέθηκε ότι θα προσκληθούν στην τελετή στέψης του, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το εκρηκτικό τους ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Netflix: Νέες αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» – Η Μαρκλ ήθελε να αυτοκτονήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Αν και οι επίσημες προσκλήσεις για την ιστορική εκδήλωση της επόμενης χρονιάς δεν έχουν ακόμα σταλεί, αρκετά καλά πληροφορημένες πηγές είπαν στην Daily Mail ότι ο Κάρολος είπε ευγενικά στον γιο και στην νύφη του ότι θα είναι ευπρόσδεκτοι στο ιστορικό γεγονός. Η άποψή του, σύμφωνα με την Dailymail, δεν έχει αλλάξει παρά τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του, αλλά και εναντίον άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας από το ζευγάρι ως μέρος της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τον γίγαντα του streaming.

Ο Κάρολος και η Καμίλα σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη βασιλική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των τελευταίων πέντε ετών και οι Σάσεξ είναι απίθανο να παρευρεθούν. Ενώ τα παιδιά της Καμίλα και όλα τα μέλη της οικογένειας θα είναι εκεί, ο Χάρι και η Μέγκαν θα βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναφέρει η Sun.

Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix – Το κλάμα της Μάρκλ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα “πιστά” μέλη της οικογένειας έχουν προσκληθεί να περάσουν τα Χριστούγεννα στο Sandringham με τον Βασιλιά. Τα σχέδια για την αστραφτερή στέψη – που θα αντικατοπτρίζει την ιστορική παράδοση με την επιθυμία του Καρόλου για μια σύγχρονη τελετή που αντιπροσωπεύει μια πιο λιτή μοναρχία – προχωρούν με ταχύτητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ