Τζο Μπάιντεν: Η αλήθεια για την «αόρατη» χειραψία που «έριξε» το Twitter

Στόχος των χρηστών του Twitter έγινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ο οποίος έπειτα από ομιλία εμφανιζόταν να δίνει το χέρι του στον… αέρα σε άλλη μια αμήχανη στιγμή του. Τελικά, ύστερα από έρευνα και δημοσίευση νέων βίντεο αποδείχθηκε ότι η κίνηση του αποτελούσε χαιρετισμό προς το κοινό που βρισκόταν πίσω από το βήμα, ο οποίος δεν φαίνεται από τη γωνία λήψης του επίμαχου βίντεο.

Ο Τζο Μπάιντεν απηύθυνε επί 40 λεπτά ομιλία στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Γκρίνσμπορο. Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του, στο επίμαχο βίντεο που αποδείχθηκε τελικά παραπλανητικό, στράφηκε προς τα δεξιά του και παρ’ όλο που δεν υπήρχε κανείς δίπλα του, ο Αμερικανός πρόεδρος άπλωσε το χέρι του σε μια χειραψία, ενώ το χέρι έμεινε μετέωρο στον αέρα.

Τo παραπλανητικό βίντεο του Μπάιντεν με τη συγκεκριμένη χειραψία έκανε τον γύρο στα social media και οι χρήστες το σχολίασαν ποικιλοτρόπως. Όλα αυτά μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια…

“Ο Μπάιντεν μόλις έκανε αυτό! Και ελέγχει τα πυρηνικά μας” έγραψε ο Σεμπάστιαν ΓΚόρκα, ο Ρεπουμπλικανός πρώην αναπληρωτής βοηθός του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλος χρήστης έγραψε: “Αντιλαμβάνομαι πως πολύς κόσμος μισούσε τον Τραμπ αλλά πώς αυτός ο τύπος πήρε 81 εκατ. ψήφους;”, ενώ ένας τρίτος επισημαίνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να έχει άνοια.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ