Τρόμος στην Κίνα: Ασανσέρ έπεσε στο κενό – Τρεις τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου έζησαν τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα σε ασανσέρ στην Κίνα, όταν αυτό έκανε ξαφνικά ελεύθερη πτώση και έπεσε στο κενό, τραυματίζοντας τους επιβάτες. Η τρομακτική αυτή στιγμή καταγράφηκε και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τη New York Post ένας από τους επιβάτες περιγράφοντας στο Newsflare την σοκαριστική στιγμή είπε ότι: «Όλα γύριζαν. Όλοι μας πεταχτήκαμε στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα». Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο, 26 Αυγούστου, όταν τα τρία θύματα επιβιβάστηκαν στον ανελκυστήρα στην πόλη Τσανγκσά στην επαρχία Χουνάν.

Ο Λι, επιβάτης, που ζούσε στον 25ο όροφο, θυμήθηκε πώς το ασανσέρ «σταμάτησε ενώ κατέβαινε». «Κόλλησε και δεν κουνιόταν», εξήγησε και πρόσθεσε ότι ο ανελκυστήρας άρχισε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο. Σε εκείνο το σημείο προσπάθησε να πατήσει τα κουμπιά για άλλους ορόφους, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς όλα τα φώτα στον πίνακα ελέγχου έσβησαν.

 

 

Ξαφνικά, το ασανσέρ έκανε βουτιά. Στο βίντεο φαίνεται ο ανελκυστήρας να κατεβαίνει απότομα, εκτοξεύοντας και τους τρεις στον αέρα με τον έναν να χτυπά στην οροφή. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τους επιβάτες να βρίσκονται στο πάτωμα τραυματισμένοι.

Στη συνέχεια, ο Λι επικοινώνησε τόσο με τους διαχειριστές όσο και με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μετέφεραν τα τρία θύματα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, ο Λι υπέστη μόνο ελαφρούς μώλωπες στο πόδι του. Ωστόσο, ένας άλλος φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Η κατάσταση του τρίτου επιβάτη παραμένει ασαφής.

Οι συγγενείς του θύματος ισχυρίζονται ότι ήταν τυχεροί που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν χειρότερα. «Αν υπήρχαν ηλικιωμένοι ή παιδιά μέσα στο ασανσέρ εκείνη τη στιγμή, φοβάμαι να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί», είπε η Γου, σύζυγος του επιβάτη με τα σπασμένα κόκαλα. Υποστήριξε ότι οι κάτοικοι είχαν προηγουμένως αναφέρει προβλήματα με το ασανσέρ στους κατόχους των ακινήτων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ