Λάρισα: Άγριος καβγάς 26χρονης με ανήλικη μαθήτρια – Απειλές, βρισιές και χτυπήματα

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο βρέθηκαν την Τετάρτη μία 26χρονη και μία 16χρονη για διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους στην Λάρισα πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr, κατηγορούμενη ήταν η 26χρονη η οποία φέρεται να χτύπησε, να απείλησε και να εξύβρισε την 16χρονη μαθήτρια. Ο λόγος σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο ήταν ότι η 16χρονη δεν επιθυμούσε την επικοινωνία που είχε η 26χρονη, με την αδελφή της.

Η κατάσταση τελικά έφτασε στα άκρα και η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι η 26χρονη την χτύπησε, ενώ της έστελνε και απειλητικά μηνύματα στο κινητό. Στην απολογία της η κατηγορούμενη αρνήθηκε κάθε κατηγορία και τόνισε ότι τη στιγμή που η ανήλικη κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση, η ίδια ήταν στο σπίτι της.

Ωστόσο το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από την εξήγηση και την κήρυξε ένοχη επιβάλλοντάς της συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών για τις πράξεις της πρόκλησης σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής.

Τόνισαν ωστόσο και στις δύο  – τόσο η πρόεδρος όσο και η εισαγγελέας – να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα και να «λήξουν εδώ» τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ