Τραγωδία στη Μόσχα: Γυναίκα έπεσε στο κενό με τα παιδιά της στα χέρια

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μόσχα όταν μία γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 58 μέτρων κρατώντας στα χέρια της το νεογέννητο μωρό της και τον τρίχρονο γιο της.

Η 34χρονη Όλγκα Ζαρκόβα και οι δυο της γιοι, ενός μηνός και τριών χρονών αντίστοιχα, βρήκαν φριχτό θάνατο από την πτώση από το διαμέρισμά τους, στον 19ο όροφο κτιριακού συγκροτήματος, στη Μόσχα.

Μόσχα μητέρα πτώση

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο της γυναίκας και των δύο μικρών παιδιών. Φέρεται η γυναίκα να υπέφερε από βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη προτού αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να πάρει μαζί της στον θάνατο και τα παιδιά της, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η Όλγκα φέρεται πριν πηδήξει στο κενό, είχε αφήσει σημείωμα όπου έλεγε ότι δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά της σ’ αυτόν τον σκληρό, σκοτεινό κόσμο.

Παραπονιόταν στους γνωστούς ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη” είπε πηγή στις δυνάμεις επιβολής του νόμου στην εφημερίδα “Komsomolskaya Pravda”. “Αισθανόταν μόνη και κουρασμένη” πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το κτίριο απ’ όπου πήδηξε η μητέρα με τα παιδιά στα χέρια της

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν παντρεμένη με Ρώσο στρατιωτικό αξιωματικό, ο οποίος έχει υποστεί σοκ.

Μόσχα μητέρα πτώση

Η 34χρονη παραπονιόταν ότι ο σύζυγός της, ο 35χρονος Ντμίτρι έλειπε μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι λόγω των στρατιωτικών του καθηκόντων, τονίζουν πηγές που επικαλούνται αρμοδίους στην αστυνομία.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τη δολοφονία των δύο παιδιών, ενώ θα συνταχθεί ψυχιατρική ανάλυση μετά θάνατον για τη μητέρα.

Μόσχα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ