Τουρκικές εκλογές – Ογάν: «Να ανοίξουν όλες οι κάλπες – Να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα το πραγματικό αποτέλεσμα»

Με νέο tweet σχολίασε τα έως τώρα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών στην Τουρκία o Σινάν Ογάν, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην σημερινή κούρσα με ποσοστό 5,3% , αποκτώντας ως εκ τούτου τον ρόλο του ρυθμιστή.

«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλα τα κόμματα. Κανένα κόμμα να μην προσπαθήσει να κάνει «πειρατικό» λόγο μετατρέποντας τις εκλογές σε τετελεσμένο γεγονός. Πρέπει να ανοίξουν όλες οι κάλπες και να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα το πραγματικό αποτέλεσμα», ανέφερε σε tweet του ο Σινάν Ογάν και στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αναστατώνει την κοινωνία».

Σύμφωνα με προηγούμενη του ανάρτηση στο twitter o Σινάν Ογάν δήλωσε ότι αργότερα αναμένεται να τοποθετηθεί με live μετάδοση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα έως τώρα αποτελέσματα. 5,3%. «Σύντομα θα εκπέμπω ζωντανά στον λογαριασμό μου στο instagram. Θα εξετάσω τις επιλογές» τόνισε ο ακροδεξιός υποψήφιος, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υποψήφιος Πρόεδρος είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογών στην Τουρκία στις 28 Μαΐου.

«Βλέπουμε μεγάλη πιθανότητα οι εκλογές να πάνε σε δεύτερο γύρο. Οι Τούρκοι εθνικιστές και οι Κεμαλιστές είναι το κλειδί για αυτές τις εκλογές. Όσοι μας επιτέθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες μετά την αποχώρηση του Μουχαρέμ Ιντζέ από τις εκλογές με διάφορες πιέσεις, μας κατηγόρησαν άδικα και προσπάθησαν να μας λιντσάρουν, πρέπει να πάρουν πολλά μαθήματα από αυτή την πολιτική εικόνα! Κάθε αποτέλεσμα θα είναι καλό για το έθνος μας!», είπε συγκεκριμένα ο Σινάν Ογάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ