Τουρκία: Viral το βίντεο με κολυμβητή που διώχνει “καρχαρία” με… σφουγγαρίστρα

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την Τουρκία, όπου καταγράφεται ένας λουόμενος να χτυπά έναν “καρχαρία” με… σφουγγαρίστρα προκειμένου να τον διώξει μακριά από την παραλία.

Το περιστατικό συνέβη στη Μαρμαρίδα, ενώ η θάλασσα ήταν γεμάτη από κόσμο μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Οι κολυμβητές έντρομοι θεώρησαν ότι το πλάσμα που κολυμπούσε ήταν καρχαρίας, καθώς ένα σκούρο πτερύγιο ξεπρόβαλε και έκανε κύκλους γύρω από ντόπιους και τουρίστες, που δροσίζονται στα ρηχά νερά.

Στις εικόνες διακρίνονται άλλοι πολίτες, στο βάθος, να δείχνουν το πλάσμα με τρόμο, ενώ κάποιοι βούτηξαν στο νερό και το πλάσμα κολυμπούσε κοντά στα πόδια τους.

Ένας γενναίος κολυμβητής, όμως, έκανε την εμφάνισή του και πλησίασε τον “καρχαρία”. Στο βίντεο καταγράφεται ο άνδρας να χτυπά το πλάσμα στο κεφάλι με μια σφουγγαρίστρα για να το τρομάξει. Ο άνδρας που κινηματογραφεί ακούγεται να γελάει, όπως αναφέρει η βρετανική sun.

Έπειτα από μερικά χτυπήματα, το πλάσμα φαίνεται να κολυμπά προς άλλη κατεύθυνση μακριά από τα πλήθη, ενώ μια ομάδα κολυμβητών παρέμεινε στη θέση του για να βεβαιωθεί ότι φεύγει.

Οι αρχές στη Μαρμαρίδα ανακοίνωσαν, πάντως, ότι δεν επρόκειτο για καρχαρία, ενώ σχολίασαν με χιούμορ τον άνδρα που χρησιμοποίησε την σφουγγαρίστρα.

“Το ψάρι που φάνηκε στη δημόσια παραλία και πιστεύεται ότι ήταν καρχαρίας ήταν μεσογειακή ζαργάνα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα ακίνδυνο ζώο. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας σφουγγαρίστρα όταν μπείτε στη θάλασσα”, αναφέρθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ