Το χειρόγραφο σημείωμα του Ρέντσι – ΦΩΤΟ

Λίγο πριν την επισημοποίηση της παραίτησής του από τη θέση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο Ματέο Ρέντσι έσπευσε μέσω Twitter να στείλει το μήνυμά του στους πολίτες και να αφήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα.

“Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, όπως γνωρίζετε, οι περισσότερες από 13 εκατομμύρια ψήφοι που πήραμε δεν ήταν αρκετές για να κερδίσουμε τη μεγάλη πρόκληση του δημοψηφίσματος. Και όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, αντέδρασα σε αυτήν την ήττα. Διαβάζω τις εφημερίδες και αναρωτιέμαι τι μπορεί να σκέφτεται ένας πολίτης… Στη συνέχεια άρχισα να διαβάζω τα χιλιάδες email και μηνύματα στο κινητό μου και σκέφτομαι ότι είμαι τυχερός που περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Από την πλευρά μου, χαμογελάω και πιστεύω ότι τελείωσα καλά τη δουλειά μου. Σήμερα, για παράδειγμα, ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του 2017, έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό”, γράφει μεταξύ άλλων ο Ρέντσι.

Για να συνοδεύσει στη συνέχεια την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που έχει ένα χειρόγραφο σημείωμα: “Αντίο σε όλους και ευχαριστώ”.

Δείτε το χειρόγραφο σημείωμα του Ρέντσι: 

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Ρέντσι – ΤΩΡΑ

Ρέντσι: Θα παραιτηθώ απόψε

Reuters: Παραιτείται την Παρασκευή ο Ρέντσι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ